Site icon Cityportal.gr

Στη φωτογράφιση της εκθαμβωτικής Catrinel Marlon στις Κάννες (ΦΩΤΟ)

Catrinel Marlon - Cannes 2022

Η Catrinel Marlon είναι Ρουμάνα ηθοποιός, σκηνοθέτις, μοντέλο, σεναριογράφος και παραγωγός, γνωστή για την συμμετοχή της στην ταινία La Gomera, η οποία προβλήθηκε στο 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αλλά και το CSI: Crime Scene Investigation.

Η Marlon αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Νότια Γαλλία με αφορμή την 75η διοργάνωση του Φεστιβάλ των Καννών και φωτογραφήθηκε στην παραλία της περιοχής, μόλις λίγα μέτρα από το Palais des Festivals et des Congrès de Cannes όπου διεξάγεται το φεστιβάλ.

Η εκθαμβωτική σταρ ξεχωρίζει ανάμεσα στο επιτελείο της, είναι ντυμένη με τα επιβλητικά φορέματα του γαλλικού οίκου υψηλης ραπτικής Fovari τα οποία συνόδευσαν εντυπωσιακά κοσμήματα της Chopard. Η Marlon πόζαρε για τον φακό του Greg Alexander, ελληνογάλλου φωτογράφου, για λογαριασμό της εταιρίας Méphistophélès Press&Productions.

Η Catrinel Marlon είναι brand ambassandor της ελβετικής εταιρίας κοσμημάτων Chopard, μεγάλου χοροηγού του Φεστιβάλ των Καννών τα τελευταία 25 χρόνια.

«Είναι πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, μεγάλη καλλιτέχνις και εξαιρετικό μοντέλο, είναι πολύ εύκολο να συνεργάζεσαι μαζί της.» μου είπε η Angelique Di Cesare, παραγωγός και μάνατζερ και πρόσθεσε «Πριν δύο χρόνια συμμετείχε στην ταινία La Gomera η οποία αποτελούσε επίσημη επιλογή της επιτροπής για το βραβείο του Χρυσού Φοίνικα. Φέτος έχει έρθει για την Chopard άλλά και για να στηρίξει τον Christian Mungiu, σκηνοθέτη και παραγωγό της ταινίας R.M.N, η οποία φέτος θα διαγωνιστεί για τον Χρυσό Φοίνικα. Ο Mungiu θα είναι συμπαραγωγός στην ταινία Girasol, την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που θα σκηνοθετήσει η Catrinel. Tα γυρίσματα ήδη ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβρη.»

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκηνία της φωτογράφισης:

Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ: Θεοδωρίδου Ελένη

Διαβάστε επίσης:

Η ελληνική παρουσία στο Φεστιβάλ Καννών

Exit mobile version