Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα 10/6 ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Το πρόγραμμά του

Σήμερα Παρασκευή 10/6 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη  προκειμένου να συμμετέχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής 13 χωρών της ΝΑ Ευρώπης που θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Hyatt.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 17.40, θα προεδρεύσει στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SouthΕast Europe Cooperation Process – SEECP) που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μητσοτάκης το πρωί θα επισκεφτεί το «Ποσειδώνιο» Αθλητικό Κέντρο, τα ανακαινισμένα και αναβαθμισμένα γήπεδα του οποίου εγκαινιάστηκαν πρόσφατα από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Επίσης, αναμένεται να παρακολουθήσει για λίγο αγώνα βετεράνων.

Στις 11:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την αγορά της Θέρμης και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Τρίλοφο, σε κοινωνική υποδομή, προκειμένου να δει τις εγκαταστάσεις και να συνομιλήσει με τους φιλοξενούμενους.

Στις 13:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί πλέον στο Hyatt για τη Σύνοδο, στην οποία συμμετέχουν οι ηγέτες των Βαλκανίων, αλλά και ο Γερμανός Καγκελάριος, Όλαφ Σολτς.

Στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η παρέμβαση του πρωθυπουργού.

Στις 20.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει δηλώσεις στον Τύπο και στη συνέχεια θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν των ηγετών που συμμετέχουν στη Σύνοδο.

Διαβάστε σχετικά

Στη Θεσσαλονίκη η Σύνοδος κορυφής των ηγετών των χωρών της ΝΑ Ευρώπης

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως