κιμούλης

Στην Ευελπίδων συνοδεία του δικηγόρου του ο Γ. Κιμούλης - Κατέθεσε μηνύσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 19 Ιουλίου, ο Γιώργος Κιμούλης μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο.

Ο ηθοποιός κατέθεσε μηνύσεις τόσο κατά ηθοποιών, όσο και γιατρών.

Ο κ. Καπερνάρος, μιλώντας στον Alpha, σημείωσε: «Ήρθαμε μαζί με τον κ. Κιμούλη να καταθέσει τις μηνύσεις. Στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων, οι οποίοι κατέθεσαν ψευδέστατα, ως πραγματικά γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα».

Και προσέθεσε: «Επίσης, καταθέσαμε εναντίον δύο γιατρών οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν, για τους δικούς τους λόγους, να καταθέσουν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και στραφήκαμε βεβαίως εναντίον των ηθικών αυτουργών, που είναι η κυρία Γεωργία (Ζέτα) Δούκα και η κυρία Δώρα Χρυσικού».

Χαρακτηριστική είναι, μάλιστα, η αναφορά του συνηγόρου του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος υποστήριξε τα εξής: «Κατά τα λοιπά, δηλώνουμε ότι σε εμάς παρανομίες, παρατυπίες, αντικαταστατικές και έκνομες ενέργειες και δολιότητες δεν περνάνε. Εμείς, όποιον μας αδικεί, θα τον ‘ταράσσουμε’ στην νομιμότητα»…

Σημειώνεται ότι, τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε αγωγή κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), με την οποία ζητά την ακύρωση της από 10/4/2022 απόφασης διαγραφής του.

Διαβάστε επίσης:

Η Daily Mail τρολάρει τον κάτασπρο Έλον Μασκ (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως