Στην ιδιοκτησία του Τέλη Μυστακίδη το νεοκλασικό της πρώην Alpha Bank

Το νεοκλασικό της πλατείας Ρούσβελτ είναι ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ανήκε στην Alpha Bank, η οποία σταμάτησε να το χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια. Η πώλησή του στον Τέλη Μυστακίδη εντάσσεται, σύμφωνα με το protothema.gr στο πλαίσιο του σχεδίου αξιοποίησης και εκμετάλλευσης των ακινήτων της τράπεζας που είναι ιδιοκτήτρια σε πάνω από 3.700 κτίρια και κατοικίες. Για το συγκεκριμένο υπήρξαν δύο προσφορές, αυτές του Μυστακίδη και των Ισραηλινών, με τον Ελληνα να πλειοδοτεί κατά 700.000 ευρώ και να είναι πλέον ο νέος ιδιοκτήτης.

O ίδιος δεν ήταν παρών όταν ανοίχτηκαν οι προσφορές, αλλά Ελβετοί συνεργάτες του, οι οποίοι τον ενημέρωσαν άμεσα για το αποτέλεσμα που προσέθεσε άλλο ένα ακίνητο στο επιχειρηματικό του πλάνο. Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας είχε πάντα μια τάση να αγοράζει ιδιαίτερες κατοικίες, προσπαθώντας πάντα να κρατά τις κινήσεις του μακριά από τη δημοσιότητα, σημειώνει το δημοσίευμα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Μυστακίδης προχώρησε στην αγορά του κτιριακού συγκροτήματος Oyster Flats στον Νέο Κόσμο, καθώς επίσης και μιας κατοικίας στο Ψυχικό, όπου και διαμένει όταν επισκέπτεται την πρωτεύουσα.

Το εκπληκτικό νεοκλασικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι άγνωστο προς το παρόν πώς θα χρησιμοποιηθεί.

πηγή: protothema.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως