{ Τελευταία νέα }

Στις φυλακές Δομοκού και Μαλανδρίνου οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής (βίντεο)


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Στις φυλακές Δομοκού και Μαλανδρίνου οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής (βίντεο)Οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, και ο Γιώργος Γερμενής βρίσκονται ήδη στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού.

Λίγο μετά τις 20:15 της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου 2020 ολοκληρώθηκε η μεταγωγή 27 καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής σε φυλακές της Στερεάς Ελλάδας, υπό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Οι 27 καταδικασθέντες θα μεταφερθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα υποβληθούν σε θερμομέτρηση και τεστ Covid, ενώ θα παραμείνουν σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.
Η κράτησή τους θα γίνεται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ θα παρακολουθούνται όλες οι κινήσεις τους στη φυλακή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν θα έχουν καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους, ενώ ορισμένοι θα προαυλίζονται ξεχωριστά, λόγω των τεταμένων σχέσεων μεταξύ τους.

Περίπου στις 15:30 ξεκίνησε η μεταγωγή της ηγετικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης από τη ΓΑΔΑ, οι οποίοι οδηγήθηκαν στις φυλακές Δομοκού για να εκτίσουν τις ποινές τους, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου.
Οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, και ο Γιώργος Γερμενής βρίσκονται ήδη στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού.
Σημειώνεται ότι όλοι πέρασαν από το κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, σύμφωνα με το tvstar.gr

Στις φυλακές Μαλανδρίνου αναμένεται να μεταφερθεί μέσα στις επόμενες ώρες ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος έφτασε με βαν της Αστυνομίας στη Λαμία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγωγή του.
Στην ίδια φυλακή θα εκτίσουν την ποινή τους οι καταδικασθέντες για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα, Γιάννης Καζαντζόγλου και Ιωάννης Άγγος.

Η μοναδική γυναίκα μεταξύ των καταδικασθέντων, η αστυνομικός Βενετία Πόπορη, θα εγκλειστεί στις φυλακές Ελαιώνα, στη Θήβα.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ