Στο μαγικό κόσμο των κόμικς, στην έκθεση “The Comic Con” που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Ορφανός

Στο μαγικό κόσμο των κόμικς, στην έκθεση “The Comic Con” που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Ορφανός

Στο μαγικό κόσμο του Disney, των Star Wars και των άλλων ηρώων των κόμικς ξεναγήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, ο οποίος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε την έκθεση κόμικς “The Comic Con”, που πραγματοποιείται στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.
 
Ο Γιώργος Ορφανός, ενημερώθηκε για τον τρόπο δημιουργίας των κόμικς, το χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση μίας έκδοσης ή μιας κινηματογραφικής ταινίας, τις νέες δυνατότητες που δίνει η εξέλιξη της τεχνολογίας στους δημιουργούς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι σχεδιαστές.
 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι στην “The Comic Con” συμμετέχουν 150 Έλληνες δημιουργοί και 15 ξένοι, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ο Don Rosa, εκ των σχεδιαστών των ιστοριών Disney και ο Achde, συνεχιστής των ιστοριών του Λούκι Λουκ μετά το θάνατο του Morris.
 
Παράλληλα, o Γιώργος Ορφανός, μαζί με παιδιά υποψηφίων της παράταξής του, απόλαυσε δημιουργούς κόμικς να σχεδιάζουν στο χώρο της έκθεσης, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με το γνωστό ηθοποιό Τάσο Κωστή, ο οποίος δάνεισε πάρα πολλές φορές τη φωνή του σε μεταγλωττισμένες παιδικές σειρές.
 
«Στηρίζουμε τις καινοτόμες δράσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη μας. Συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές του “The Comic Con” για την εκπληκτική διοργάνωση. Είναι πάντοτε ευχάριστο να βρισκόμαστε ανάμεσα σε εκατοντάδες νέους και παιδιά και ταυτόχρονα κοντά σε τόση δημιουργικότητα. Συναντηθήκαμε σήμερα με δημιουργούς παγκόσμιου βεληνεκούς, αλλά και τους πολύ ταλαντούχους εκπροσώπους της ελληνικής σκηνής», ανέφερε ο Γιώργος Ορφανός.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως