Με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram η Πάολα ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την κατάσταση της υγείας της.
Η λαϊκή τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και σήμερα δεν θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο. Στην ανάρτηση που έκανε μέσα από το νοσοκομείο η Πάολα, επιβεβαιώνει τη νοσηλεία της λέγοντας πως έχει διαγνωσθεί με γρίπη τύπου Β’ και λόγω έξαρσης των συμπτωμάτων αποφάσισε να εισαχθεί σε κλινική της Θεσσαλονίκης.
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας! Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ, λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην Κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία.
Τα συμπτώματα επιμένουν όμως, πιο ήπια. Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη αγάπη σας. Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος. Και πάλι σας ευχαριστώ, Να σας έχει ο Θεός καλά» έγραψε στην ανάρτησή της η Πάολα.
3 Φεβρουαρίου 2023
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε
Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα
Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως