Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος - Πιθανή παρενέργεια εμβολίου – Ακύρωσε την καλοκαιρινή περιοδεία

Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο, από το Σάββατο (19/06) μέχρι τη Δευτέρα (21/06).

Οι γιατροί του συνέστησαν επειγόντως ξεκούραση τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Την ίδια στιγμή, οι εξετάσεις στον αγαπημένο καλλιτέχνη συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν η αδιαθεσία του σχετίζεται με πιθανή παρενέργεια από τον εμβολιασμό του για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram «η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του».

Ακυρώθηκε η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» με το Θέατρο του Νέου Κόσμου για τον Καραϊσκάκη, μετά από σύσταση των ιατρών του οι οποίοι εκτίμησαν ότι ο κ. Λαζόπουλος «χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα».

«Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο “Υγεία” το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη” με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη» αναφέρεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως