Στον Ευαγγελισμό εισήχθη ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης
Ο κ. Πλακιωτάκης είχε βρεθεί θετικός πριν λίγες ημέρες στον κορωνοϊό
Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εισήχθη ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, μετά από συστάσεις των ιατρών. Να σημειωθεί ότι ο Υπουργός είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό πριν λίγες ημέρες.
Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος είχε βρεθεί πριν λίγες ημέρες θετικός στον κορωνοϊό.
«Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του.
Στον Ευαγγελισμό ο Πλακιωτάκης που νοσεί από κορωνοϊό #Ελλάδα #Πλακιωτάκης #κορωνοϊός #νοσοκομείο https://t.co/ZH45SEvfQH
— SKAI.gr (@skaigr) November 28, 2020