Στοv Λαγκαδά Θεσσαλονίκης έρχεται το πρώτο κατάστημα MERE

Ανοίγουν έως και τέλη Μαρτίου, τα πρώτα discount σούπερ μάρκετ της ρωσικής εταιρείας MERE στην Ελλάδα. Τα τρία πρώτα καταστήματα θα ανοίξουν προσεχώς σε Λάρισα, Τρίπολη και στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. 

Θα ακολουθήσουν και άλλα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. 

Στο business plan της Εταιρείας περιλαμβάνεται η δημιουργία 80 καταστημάτων στην Ελλάδα έως το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Εταιρεία, τα καταστήματα, θα διαθέτουν αρχικά 250 κωδικούς προϊόντων. Δηλαδή θα διαθέτουν έναν κωδικό ανά προϊόν π.χ. μόνο μαρμελάδα φράουλα και όχι άλλων γεύσεων.

Η εταιρεία τονίζει στην ιστοσελίδα της, μεταξύ άλλων, οτι «προτιμά τα ελληνικά προϊόντα» και στους προμηθευτές της,  «προσφέρει αυτόματες πληρωμές κάθε εβδομάδα για ό,τι έχει πωληθεί στην διάρκεια της».

Υπόσχεται τιμές 20-40% χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό, τα οποία και εξασφαλίζει από τη μείωση των λειτουργικών της εξόδων με ”λιτό” ως ανύπαρκτο ντεκόρ, λιτές συσκευασίες προϊόντων και αρχικά περιορισμένη ποικιλία. 

”Στην Ελλάδα, η ΜΕRE φέρνει έναν νέο διαφανή τρόπο λειτουργίας προς όφελος τόσο των καταναλωτών όσο και των προμηθευτών”, αναφέρει η ανακοίνωση.

”Στους καταναλωτές προσφέρουμε όλα τα είδη, τρόφιμα και μη, σε καλή ποιότητα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Συνεργαζόμαστε απευθείας με τους παραγωγούς, μικρούς και μεγάλους και προτιμάμε τα Ελληνικά προϊόντα”, προσθέτει.

Σχετικά με τους προμηθευτές της, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής.

”Στους προμηθευτές προσφέρουμε αυτόματες πληρωμές κάθε εβδομάδα για ό,τι έχει πωληθεί στην διάρκειά της. Η συνεργασία είναι διάφανη και ειλικρινής.

Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή επιβαλλόμενες εκ των υστέρων εκπτώσεις. Οι τιμές που αναφέρονται στην σύμβαση προμηθείας είναι οι τιμές που λαμβάνει ο προμηθευτής στον τραπεζικό του λογαριασμό”.

 

Στα καταστήματα MERE, ”πρωταγωνιστούν” οι ξύλινες παλέτες, τα χαρτόκουτα, τα τεράστια ψυγεία και τα μεταλλικά ράφια βαρέως τύπου, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία από κατάστημα της εταιρείας στο εξωτερικό.

 

Η αλυσίδα SVETOFOR, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα discount στη Ρωσία, με 1.200 καταστήματα σε όλη την χώρα. Σήμερα ήδη λειτουργεί καταστήματά της στη Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα και άλλες χώρες.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιβάν Σαββίδης φέρνει τα discount market ΜERE στην Ελλάδα και αναζητεί ακίνητα και στη Θεσσαλονίκη.

Η SVETOFOR επεκτείνεται σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ , Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες. Στην ΕΕ είναι γνωστή ως MERE.

H MERE αναζητεί προς ενοικίαση κατάλληλα κτίρια σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος με πληθυσμό πάνω από 25.000 και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως