«Στρυφογυρνάω, Χοροπηδάω, Πετάω» στο Θέατρο της ΕΜΣ

«Στρυφογυρνάω, Χοροπηδάω, Πετάω» στο Θέατρο της ΕΜΣ

με τα Κορεατικά συγκροτήματα, Gwangdae και Jinjo

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας έχει την τιμή να ανακοινώσει ότι στα πλαίσια των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ Κορέας και Ελλάδας θα διοργανώσει μια πολιτιστική παράσταση με τίτλο «Στρυφογυρνάω, Χοροπηδάω, Πετάω» που συνδιοργανώνεται με το Ίδρυμα της Κορέας και με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος καθώς και με χορηγό επικοινωνίας τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100.
Η πολιτιστική παράσταση θα παρουσιάσει δυο Κορεατικά συγκροτήματα το Gwangdae και Jinjo, τα οποία είναι παγκοσμίου φήμης σε πολιτιστικές παραστάσεις.
Το Gwangdae θα παρουσιάσει παραδοσιακή λαϊκή μουσική και χορό με τη συνοδεία λαϊκών κρουστών προβάλλοντας τη παραδοσιακή Κορεατική μουσική επηρεασμένη από σύγχρονες επιρροές. Η ομάδα Jinjo είναι μια κορυφαία ομάδα χορού b-boy στην Κορέα, η μόνη που σάρωσε σε 5 μεγάλους παγκόσμιους b-boy διαγωνισμούς.
Η παράσταση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (Εθνικής Αμύνης 2 – Θεσσαλονίκη), στις 9.00μ.μ.

 Διαβάστε περισσότερα για την Κορεατική Πολιτιστική Εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, 10 -14 Μαΐου, ΕΔΩ