Ομάδα Διασήμων

SURVIVOR: Θα πετύχει το σχέδιο των Διασήμων για να φύγει τελικά ο Βαλάντης; (BINTEO)

Στο αγώνισμα ασυλίας στο επεισόδιο της Δευτέρας (17/01) του Survivor, οι Διάσημοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν με αποτέλεσμα να πρέπει να αναδείξουν ακόμα δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Διάσημοι ψήφισαν έχοντας στρατηγική, ώστε να εξασφαλίσουν ότι ο Βαλάντης, ο οποίος είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση, να φύγει από το παιχνίδι.

Όπως έδειξαν οι τοποθετήσεις των παικτών της ομάδας των Διασήμων, το απρεπές σχόλιο του Βαλάντη προς την Ευριδίκη, εξόργισε όλους τους παίκτες. Η Ευρυδίκη μάλιστα αποκάλυψε ότι «μετά το συμβούλιο ψηφοφορίας είπε ότι αυτό που πέρασα, δεν με έκανε καλύτερο άνθρωπο κι ότι πρέπει να ντρέπομαι για αυτά που είπα. Μετά την πρόταση για ψεύτικο ειδύλλιο την οποία εγώ αρνήθηκα, μου είπε αυτό το απαράδεκτο πράγμα κι έβαλα τα κλάματα. Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Ό,τι μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε».

Οι Μαχητές στήριξαν την στάση των Διασήμων απέναντι στον Βαλάντη

H στάση του Βαλάντη ενόχλησε και τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Ο Σπύρος μιλώντας ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα ρίσκο για τον Θανάση και τον Γιωρίκα. Ο Γιάννης ανέφερε πως το Survivor αποτελεί μία μικρογραφία της κοινωνίας. “Η κόκκινη ομάδα είναι η πρώτη φορά που είναι τόσο συσπειρωμένη”.

 

Ποιοι είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι λοιπόν επέλεξαν τον Γιωρίκα ως δεύτερο υποψήφιο, ενώ ο Λάμπρος έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Θανάση Βισκαδουράκη ως τρίτο υποψήφιο.

Ωστόσο εκείνο που μένει να δούμε είναι αν η επιλογή του Λάμπρου ήταν ορθή, καθώς αν ο κόσμος ψηφίσει βάσει αγωνιστικότητας, τόσο ο Βαλάντης όσο και ο Θανάσης δεν αποτελούν τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Αν πάλι ψηφίσει με γνώμονα τον χαρακτήρα τότε ο Βαλάντης δεν έχει πολλές πιθανότητες να μείνει στο παιχνίδι.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως