{ Μουσική }

Swingin' Holiday Ball στο Principal Club Theater

με τους Speakeasies' Swing Band ενισχυμένους με Brass Section και τους Marianna & The Dizzy Breezers


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Swingin' Holiday Ball στο Principal Club Theater

Χώρος: Principal Club Theater
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 15, 54627
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Principal Club Theater
Τιμή: από 5.00

Πότε: 28/12/2019
Ώρα έναρξης: 22:00

Swingin' Holiday Ball στο Principal Club Theater με τους Speakeasies' Swing Band ενισχυμένους με Brass Section και τους Marianna & The Dizzy Breezers

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας καλούμε, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater, σε ένα γιορτινό party που μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές και τόπους, με τους αγαπημένους μας «Speakeasies' Swing Band» ενισχυμένους με Brass Section, τους Marianna & The Dizzy Breezers και άλλες εκπλήξεις από χορευτικά show και DJs. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά πιο γιορτινή από ποτέ που θα σας μεταφέρει στις δεκαετίες του 40 και 50...

«Speakeasies Swing Band» bio
Από το 2010, οι «The Speakeasies Swing Band» έχουν παίξει σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ ανά την υφήλιο. Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο «Swingalonica», στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε φεστιβάλ του εξωτερικού, όπως στο «DIGA DIGA DOO festival» στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, στο «Royal Jazz Fest» του Μπαχρέιν, στο «Hep Cat?s Holiday» στη Μ. Βρετανία, στο «Copenhagen Lindy Exchange» στη Δανία, στο «Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ» του Μπάνσκο στη Βουλγαρία και στο «Summer Jamboree» στην Ιταλία, φεστιβάλ στα οποία μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion, Ray Collins, κ.α.

To 2012 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο «Bathtub Gin», το οποίο πλαισιώθηκε από τα μουσικά βίντεο των «Bright Lights Late Nights» και του βραβευμένου πλέον, από την «International Songwriting Competition» (ISC), «Black Swamp Village».
Το 2015 επανέρχονται με το «Land of Plenty», έναν δίσκο αποτελούμενο από 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland. Το 2017 συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου με την παράσταση «Homesickness Blues», σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση και ενορχήστρωση Κώστα Βόμβολου.

«Swingin' Holiday Ball»
με THE SPEAKEASIES' SWING BAND!
Guest Brass Section
Opening Act: MARIANNA & THE DIZZY BREEZERS

Swing Academy (lesson)
The Jam Rooters (show)
LHG Performance Group (show)
DJ Georgia (LHG)
Σάββατο 28 Δεκεμβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Principal Club Theater
Fix, 26ης Οκτωβρίου 15, 54627, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο για πληροφορίες 2310428088

Τιμή εισιτηρίου σε προπώληση 5 ευρώ (πληροφορίες για εισιτήρια σύντομα)

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ