Σχόλιο στο Big brother: διερεύνηση από το ΕΣΡ ζήτησε ο κ. Πέτσας - Αποχώρησε εταιρία από χορηγός

Σχόλιο στο Big brother: διερεύνηση από το ΕΣΡ ζήτησε ο κ. Πέτσας - Αποχώρησε εταιρία από χορηγός

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κοινοποίησε με ανάρτησή του το βράδυ της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου, ότι ζήτησε την παρέμβαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου σχετικά με το σχόλιο παίκτη του Big Brother για βιασμό, το οποίο έχει προκαλέσει την οργή του κοινού και έκανε πρώτο trend twitter το #Cancelbig brother.

Επίσης επικοινώνησε και με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Η ανάρτηση του κ. Πέτσα στο twitter:

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του.

Ήδη έχουμε την πρώτη αποχώρηση εταιρίας από χορηγός της εκπομπής του ΣΚΑΙ:

Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι “γυναικοκρατούμενο”. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης.
 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως