Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας – πορείες στη Θεσσαλονίκη 17/11

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας βρίσκονται στην ατζέντα της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου το απόγευμα στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα

Oι συγκεντρώσεις θα ξεκινήσουν  από την Πολυτεχνική Σχολή.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, συνδικάτα του ΠΑΜΕ, ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ) και φοιτητικοί σύλλογοι  καλούν σε προσυγκέντρωση στις 17:00. Στις 18:00 αναμένεται πρώτοι να ξεκινήσουν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Σε συγκέντρωση και πορεία καλούν οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αναρχικές συλλογικότητες, φοιτητικοί σύλλογοι και σωματεία, αναμένεται να ξεκινήσουν τη δική τους πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στις 17:00 στην πύλη Εμπορίου της ΔΕΘ συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ –  θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ θα βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους, ενώ αστυνομικοί φραγμοί θα αναπτυχθούν σε κεντρικά σημεία της πόλης. Επίσης, εισαγγελείς θα επιβλέπουν την εφαρμογή των αστυνομικών μέτρων.

Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμα τους.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε επίσης

Κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη 17/11

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως