Πανό διαμαρτυρίας

Συγκεντρώσεις Πορείες στη Θεσσαλονίκη 19/10

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στο ΑΠΘ από φοιτητές και μία συγκέντρωση αλληλεγγύης στους αντίφα.

Οι συγκεντρώσεις  των φοιτητών θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τον τραυματισμό ενός 19χρονου φοιτητή, ο οποίος έπεσε από παράθυρο από το κτήριο της Νομικής, επειδή καθόταν σε περβάζι εν ώρα μαθήματος, λόγω έλλειψης θέσεων στην αίθουσα. Ο φοιτητής νοσηλεύεται με κατάγματα στα χέρια και στα πόδια στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ειδικότερα

Στις 09:00, έξω από τα δικαστήρια, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 2 συλληφθέντες της αντιφα πορείας του 2021, από αναρχικές ομάδες και συλλογικότητες.

Στις 10:00, οι φοιτητές θα συγκεντρωθούν στην Κοσμητεία Σχολής Νομικών, Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών διεκδικώντας αξιοπρεπείς συνθήκες σπουδών με επάρκεια σε καθηγητές δομές και αίθουσες.

Στις 12:00,  θα ακολουθήσει διαμαρτυρία στην Πρυτανεία από τους φοιτητές, για τους ίδιους λόγους.

Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμα τους.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε σχετικά

Κλειστή σήμερα Τετάρτη 19/10 η Νομική ΑΠΘ