{ Τελευταία νέα }

Συγκεντρώσεις- διαμαρτυρίες σήμερα 29 Μαΐου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Συγκεντρώσεις- διαμαρτυρίες σήμερα 29 Μαΐου στο κέντρο της ΘεσσαλονίκηςΠολλές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας βρίσκονται στην ατζέντα της πόλης για σήμερα 29 Μαΐου

Ειδικότερα,  
Στις 09.30, έξω από το Mediterranean Cosmos και έξω από το One Salonica, θα συγκεντρωθούν μέλη του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας- Θράκης και θα διαμαρτυρηθούν για προβλήματα του κλάδου τους. Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία με πούλμαν.
στις 13.00  μέλη των ΕΛΜΕ εκπαιδευτικοί, αλλά και φοιτητές και μαθητές θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου και θα διαμαρτυρυθούν ενάντια στο πολονυμοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.
 Στις 16:00 στην Πλατεία Λευκού Πύργου, θα συγκεντρωθούν μέλη της πρωτοβουλίας φεμινιστικών ομάδων και θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης σε 19χρονη με την ευκαιρία της εκδίκασης υπόθεσης βιασμού της στη Ρόδο.
Στις 19:00 στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην περιοχή των Δικαστηρίων, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.
Στις 19.00  η Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό «Μαύρο & Κόκκινο» καλεί σε μικροφωνική συγκέντρωση Αριστοτέλους με Τσιμισκή, ως αλληλεγγύη σε όσους εξεγείρονται στη Μινεάπολη ενάντια στην Αστυνομική βία.
Στις 22:00 έξω από το Διοικητήριο (ΥΜΑΘ) επί της Αγ. Δημητρίου εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και διαμαρτυρία για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος.
 
Σημείωση: Οι ανακοινώσεις για τις συγκεντρώσεις - πορείες - απεργίες στη Θεσσαλονίκη που δημοσιεύονται στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις - αφίσες - email ή αναρτήσεις στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.
 

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ