Συγκεντρώσεις - διαμαρτυρίες σήμερα Τετάρτη 23 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσεις - διαμαρτυρίες σήμερα Τετάρτη 23 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις είναι οι συγκεντρώσεις – διαμαρτυρίες που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 23 Μάη στη Θεσσαλονίκη.
 
Από τις 08:00 έως τις 14:00  συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ, στην οδό Εγνατία οι απολυμένοι συμβασιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις τους.
 
Επίσης, στις 08:00, έξω από το Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» θα συγκεντρωθούν μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. Θα προβούν σε διαμαρτυρία για θέματα του κλάδου τους.
 
Στις 11:00, είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), στο πλαίσιο της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας στην καθαριότητα των σχολείων στις 22 και 23 Μαΐου.Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης (ΥΜΑΘ), όπου θα επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας.
 
Στις 19:00, στον Λευκό Πύργο, πολίτες της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Το κάλεσμα έγινε μέσω Facebook, με τους διοργανωτές να απευθύνονται σε όσους διαφωνούν με τα όσα συνέβησαν την ημέρα εκείνη και πιστεύουν στη δημοκρατία και τον διάλογο. 
 
Σημείωση: Οι ανακοινώσεις για τις συγκεντρώσεις – πορείες -απεργίες στη Θεσσαλονίκη που δημοσιεύονται στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις-αφίσες-email ή αναρτήσεις στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης