{ Τελευταία νέα }

Συγκινητική η αντίδραση του μωρού με κώφωση που ακούει πρώτη φορά τους γονείς του

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Συγκινητική η αντίδραση του μωρού με κώφωση που ακούει πρώτη φορά τους γονείς τουΗ στιγμή που ένα μωρό με προβλήματα κώφωσης ακούει τη φωνή της μητέρας του, κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ

Μια συγκινητική στιγμή κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, με πρωταγωνιστή ένα μωρό τεσσάρων μηνών από τη Μεγάλη Βρετανία με σοβαρά προβλήματα ακοής.   

Η μικρή Τζορτζίνα που έχει σοβαρά προβλήματα ακοής δεν είχε ακούσει μέχρι σήμερα ποτέ ήχους και φωνές. Οι γιατροί που την εξέτασαν είπαν στους γονείς οτι πάσχει από οξεία κώφωση και ο μόνος τρόπος για να τους ακούει θα ήταν με ειδικά ακουστικά βαρηκοΐας. Φυσικά οι γονείς συμφώνησς και ο πατέρας του κοριτσιού, τράβηξε σε βιντεο τη στιγμή που η μικρή Τζορτζίνα ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της μητέρας της.Στο βίντεο που έχει γίνει viral, θα δείτε το πρόσωπο της μικρής πως αλλάζει και την ολοφάνερη χαρά που κάνει στο άκουσμα της μητρικής φωνής. «Χρησιμοποιούμε αυτά τα ακουστικά και κάθε φορά που τα ενεργοποιούμε είναι σα να ανάβουμε τα φώτα», λέει η μητέρα της οποίας τη φωνή ακούμε στο παρακάτω βίντεο - όπως την ακούει πλέον και η Τζορτζίνα.     
Με πληροφορίες από BBC 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ