21χρονη Έμμα

Συγκλόνισε η μητέρα της 21χρονης: Δε σου λέω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν!

Συγκίνηση στο πανελλήνιο για τον θάνατο της 21χρονης Έμμα, που παρασύρθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα Δευτέρα προς Τρίτη (22/11) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από το όχημα που οδηγούσε ο ασυνείδητος οδηγός χωρίς δίπλωμα, ο οποίος και την εγκατέλειψε αβοήθητη στο δρόμο.  Δεν άντεξε η άτυχη κοπέλα και παρ όλες τις προσπάθειες των γιατρών έσβησε μετά πέντε μέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.


«Ένας ασυνείδητος έκανε το παιδί μας άγγελο στον ουρανό επειδή δεν πέρασε από διάβαση», αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της.

Η μητέρα της φοιτήτριας έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook. … «Δε σου λέω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω».

Συγκίνησε η απόφαση της οικογένειας να δωρίσει τα όργανα της κοπέλας 

Οι γονείς της αδικοχαμένης 21χρονης με μεγαλείο ψυχής αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της για να χαρίσουν ζωή .

«Η απόφαση μας ήταν μονόδρομος. Το παιδί μου αυτό ήθελε. Το είχε εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο. Της ζήταγα τόσες μέρες να κάνει ένα θαύμα να ξυπνήσει. Τελικά έκανε ένα θαύμα. Το δικό της θαύμα. Έτσι όπως το ήθελε αυτή όχι όπως της το ζήταγα εγώ», ήταν τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της στον ΑΝΤ1.

Ο 26χρονος οδηγός από την Αλβανία, που παραδόθηκε μερικά 24ωρα μετά την παράσυρση, διαπιστώθηκε πως δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και κρατείται στο τμήμα αλλοδαπών καθώς βρισκόταν στη χώρα μας χωρίς άδεια παραμονής. Η 19χρονη συνεπιβάτης του ΙΧ που συνελήφθη αναμένεται να απολογηθεί αύριο σε ανακριτή.Το κατηγορητήριο σε βάρος τους μετά το θάνατο της άτυχης φοιτήτριας αναμένεται να τροποποιηθεί


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε την 21χρονη


Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τη νεαρή, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.


Θεσσαλονίκη Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022