{ Τελευταία νέα }

Συγκλονισμένη η οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου - Τυχαία την επέλεξε ο δράστης


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Συγκλονισμένη η οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου - Τυχαία την επέλεξε ο δράστηςΈφτασαν στην Κρήτη ο σύζυγος της και τα παιδιά της της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου που βιάστηκε και σκοτώθηκε από τον 27χρονο Χανιώτη

Έφτασαν στην Κρήτη ο σύζυγος της και τα παιδιά της της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου που βιάστηκε και σκοτώθηκε από τον 27χρονο Χανιώτη και ο επικεφαλής των ερευνών τους ενημέρωνε καθημερινά για τις εξελίξεις των ερευνών. 

Σύμφωνα με το cretapost, στο τελευταίο τηλεφώνημα στο οποίο τους είπε ότι το κίνητρο της δολοφονίας της άτυχης βιολόγου ήταν σεξουαλικό, ο σύζυγος της δεν άντεξε και ξέσπασε. Δεν θέλησε να μάθει πολλές λεπτομέρειες και φέρεται να έδωσε το τηλέφωνο στην αδελφή της  Σούζαν Ίτον για να ενημερωθεί εκείνη.   

Στη θέση της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον πάντως θα μπορούσε να είχε βρεθεί οποιαδήποτε γυναίκα εκείνη τη μέρα, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ο 27χρονος συλληφθείς είχε εντοπίσει τυχαία στον δρόμο την 60χρονη στις 2 Ιουλίου. Έχοντας ως κίνητρο τη σεξουαλική κακοποίησή της, φέρεται να τη χτύπησε δύο φορές με το λευκό αυτοκίνητό του και μόλις εκείνη έχασε τις αισθήσεις της, την τοποθέτησε στο πορτμπαγκάζ. Τη μετέφερε περίπου 10 χλμ. μακριά και αφού τη βίασε, πέταξε τη σορό της στο φρεάτιο εξαερισμού ενός ερειπωμένου καταφυγίου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, κοντά στο Ξαμουδοχώρι Χανίων.   

Υλικό από κάμερες ασφαλείας και τα σημάδια από τις ρόδες του αυτοκινήτου στο μονοπάτι, που έφθανε στο καταφύγιο, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του 27χρονου δράστη. Στη συνέχεια, υπό το βάρος των δεδομένων, κατά την πολύωρη εξέτασή του από τους αστυνομικούς, φέρεται να λύγισε και ομολόγησε την ανθρωποκτονία της 60χρονης Αμερικανίδας.   
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ