Συγκλονίζει η μητέρα του 38χρονου από τη Χαλκιδική: Ας είναι το παιδί μου το τελευταίο θύμα της αδιαφορίας

Συγκλονίζει η μητέρα του 38χρονου από τη Χαλκιδική: Ας είναι το παιδί μου το τελευταίο θύμα της αδιαφορίας

Συγκλονίζει η μητέρα του 38χρονου Γιώργου ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε τη ζωή του ενώ περίμενε το ασθενοφόρο για σχεδόν δύο ώρες να έρθει στην Ουρανούπολη για να τον παραλάβει.
 
«Ας βοηθήσουμε όλοι και κυρίως η πολιτεία να μη χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές. Ας είναι το παιδί μου το τελευταίο θύμα της αδιαφορίας» δηλώνει στο Έθνος η κυρία Τασούλα Κεραμιτσή.
 
Σύμφωνα με την ίδια ο γιος της δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και μάλιστα ετοιμαζόταν να φύγει το καλοκαίρι για δουλειά στην Ισπανία ενώ εργαζόταν κανονικά στην οικογενειακή επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια χωρίς ποτέ να παραπονεθεί το τελευταίο διάστημα ότι πονάει κάπου ή έχει κάποια ενόχληση.
 
«Κοιμόμασταν όταν περίπου στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου τον ακούσαμε να μπαινοβγαίνει στο δωμάτιό του. Σηκώθηκε ο πατέρας του και ξύπνησε κι εμένα. Αντιληφθήκαμε ότι δυσκολεύεται να ανασάνει και αμέσως καλέσαμε ασθενοφόρο. Πιστεύαμε ότι θα έρθει από το Παλαιοχώρι όμως το μοναδικό διαθέσιμο ήταν στην Κασσανδρεία και χρειάστηκε δύο ώρες. Το παιδί μου έσβησε και παρ’ όλες τις προσπάθειες του πληρώματος είχε ήδη φύγει. Στα χέρια μας ξεψύχησε» περιγράφει τις τραγικές τελευταίες στιγμές του άτυχου Γιώργου η μητέρα του στην εφημερίδα.
 
Πλέον όλοι περιμένουν τη νεκροψία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα προκειμένου να πέσει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 38χρονου.
 
«Εξαιτίας των ελλείψεων σε ασθενοφόρα και προσωπικό άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους» καταγέλλει ο πρόεδρος του εργασιακού σωματείου ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Γιαννιτσών και Έδεσσας) Γιώργος Παλαιολόγου προαναγγέλλοντας ότι το Σωματείο το επόμενο διάστημα θα υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για την κατάσταση που επικρατεί.