Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι - κόρη θύματος καταγγέλλει ότι αδιαφόρησαν

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι - κόρη θύματος καταγγέλλει ότι αδιαφόρησαν

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, όπου εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα κορονοϊού.
 
Η κόρη ενός από τα θύματα από κορονοϊό που βρισκόταν στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, μίλησε στην κάμερα του Star και έκανε κάποιες αποκαλύψεις που εφόσον ισχύουν προβληματίζουν.
 
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως οι γιατροί της είπαν ότι η μητέρα της έπασχε από ουρολοίμωξη, τη στιγμή που είχε πυρετό.

Η κα Πολυξένη Χρήστίδου καταγγέλει τους υπεύθυνους του οίκου ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι ότι αδιαφόρησαν για τη μητέρα της και ενώ είχε πυρετό την ενημέρωναν ότι είχε ουρολοίμωξη. Ο εφιάλτης ξεκίνησε στις 3 Αυγούστου όταν την ενημέρωσαν ότι η μητέρα της έχει πυρετό  και στις 12 Αυγούστου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου και κατέληξε μετά από δεκαπέντε μέρες. Μαζί με το δικηγόρο της θα δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής καθώς και θα προχωρήσουν σε αγωγή.

 
Χαρακτηριστικά, η κα Χρηστίδου είπε «με πήρε ο παθολόγος τους για να μου πει ότι είναι ουρολοίμωξη. Ερχόμαστε την επόμενη εβδομάδα, μιλάω και με την προϊσταμένη, η οποία μου λέει “είναι καλύτερα η μητέρα σας, αλλά έχει δέκατα. Τώρα όμως είναι καλά”. Κι εγώ της λέω «δεν είναι άξιο απορίας που πρώτα από όλα ανεβάζει πυρετό απόγευμα κι έχει δέκα μέρες πυρετό».
«Δεν σκέφτεστε ότι μπορεί να είναι κάτι άλλο; Απάντηση δεν πήρα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας με πήρε ο παθολόγος και μου λέει “επειδή είχε πυρετό όπως και κάποιοι άλλοι  γέροντες εδώ μέσα, κάναμε το τεστ Covid όλοι και ευτυχώς εμείς είμαστε καλά και μόνο πέντε νοσούν. Και ανάμεσα σε αυτούς τους πέντε είναι και η μητέρα σας”, συμπλήρωσε στη συνέχεια.

 
«Στις 26 Αυγούστου με πήραν από το Παπανικολάου και μου είπαν ότι η μητέρα μου κατέληξε από κορονοϊό», είπε στο τέλος.
 
Σημειώνεται, ότι μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους από κορονοϊό 23 άτομα που βρίσκονταν στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως