{ Τελευταία νέα }

Σύλληψη γιατρού διευθυντή κλινικής για «φακελάκι» - η ανακοίνωση της αστυνομίας

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Σύλληψη γιατρού διευθυντή κλινικής για «φακελάκι» - η ανακοίνωση της αστυνομίαςΔικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος ιατρού δημοσίου νοσοκομείου, για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της παράβασης καθήκοντος

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε γιατρός- διευθυντής καρδιοχειρουργικής κλινικής σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής, ο οποίος συνελήφθη γιατί σε πέντε ταυτοποιημένες περιπτώσεις φέρεται να έλαβε «φακελάκι»

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος ιατρού δημοσίου νοσοκομείου της Αττικής, για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της παράβασης καθήκοντος.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο γιατρός, το διάστημα από 14 έως 24 Σεπτεμβρίου 2020, σε πέντε ταυτοποιημένες περιπτώσεις, έλαβε από ή για ασθενείς συνολικά (1.600) ευρώ, για ιατρικές πράξεις που είχε πραγματοποιήσει.

Πως αποκαλύφθηκε ο γιατρός

Όλα ξεκίνησαν απο την αδυναμία ασθενή να συγκεντρώσει τα χρήματα που του ζητούσε ο γιατρός. Ο ασθενής μάλιστα προσπάθησε να μειώσει το ποσό που ζητούσε ο γιατρός για το «φακελάκι» ώστε να χειρουργηθεί.
 
Αλλά, ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής του νοσοκομείου της Αθήνας ήταν αμετάπειστος. Τότε ι ο ασθενής απευθύνθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Ο ασθενής έδωσε τα χρήματα στον γιατρό, αλλά αυτά ήταν προσημειωμένα και έτσι ο γιατρός συνελήφθη
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ