Ένας νεαρός συνελήφθη για εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών, πρόκειται για 23χρονο, με αλβανική καταγωγή, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου.
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη η συμμετοχή του στο συμβάν, αλλά φαίνεται να βρισκόταν στο σημείο.
Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Άμεση σύλληψη ατόμου για υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου
Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου (σχετ. το από 01-02-2022 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).
Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
Κράνη,
Βεγγαλικά χειρός,
Κροτίδες,
Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),
Μεταλλικοί σωλήνες,
Ξύλινα ρόπαλα
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα – προανάκριση συνεχίζεται.
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε