{ Τελευταία νέα }

Συλλυπητήρια Πούτιν σε Μητσοτάκη για το σεισμό στη Σάμο


Κατηγορίες: Ελλάδα

Συλλυπητήρια Πούτιν σε Μητσοτάκη για το σεισμό στη Σάμο

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, με τηλεγράφημά του στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια για τις τραγικές συνέπειες του σεισμού

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, με τηλεγράφημά του στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια για τις τραγικές συνέπειες του σεισμού στο Αιγαίο, που έπληξε ελληνικά νησιά.

Στο τηλεγράφημα, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε συμπάθεια και συμπαράσταση σε όλους τους πληγέντες λόγω της φυσικής αυτής καταστροφής και ευχήθηκε την ταχύτερη αποκατάσταση των περιοχών της χώρας οι οποίες υπέστησαν ζημιές.

Xτες είχει στείλει τα συλλυπητήρια του στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα ανθρώπινα θύματα που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός στην επαρχία της Σμύρνης.

 

Ο Ρώσος Πρόεδρος Ρετσέπ Ταγίπα Ερντογάν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου δήλωσε:
«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, δεχθείτε τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια σε σχέση με τα ανθρώπινα θύματα και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός στην επαρχία της Σμύρνης» αναφέρεται στο τηλεγράφημα, του Ρώσου προέδρου.

Ο Ρώσος πρόεδρος εκφράζει επίσης την παράκληση του προς το Τούρκο πρόεδρο να μεταβιβάσει την συμπόνοια και την συμπαράσταση του στους οικείους και συγγενείς των θυμάτων ευχόμενος ταχεία ανάρρωση σε όσους τραυματίσθηκαν από τον σεισμό. 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ