{ Θάνατοι - Αυτοκτονίες }

Συλλυπητήριο μήνυμα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο της Γκέλυς Κουτσογιάννη


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Συλλυπητήριο μήνυμα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο της Γκέλυς ΚουτσογιάννηΣυλλυπητήριο μήνυμα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο της Γκέλυς Κουτσογιάννη

Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης αποχαιρετούμε τη συντρόφισσα Γκέλυ Κουτσογιάννη που έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή.
Η Γκέλυ Κουτσογιάννη ήταν ενταγμένη από τα μαθητικά της χρόνια στην ΚΝΕ, ενώ ανέπτυξε έντονη πολιτική και κοινωνική δράση τόσο ως φοιτήτρια όσο και στους εργασιακούς της χώρους. Τα τελευταία χρόνια ήταν ενεργό μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και της Ο.Μ. Χαριλάου του κόμματος.
Θα τη θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελό της και για την ευγένεια του χαρακτήρα της.
Εκφράζουμε στην οικογένειά της τα θερμά μας συλλυπητήρια, και τους ευχόμαστε δύναμη και υπομονή σε αυτές τις δύσκολες ώρες.
Ο αποχαιρετισμός θα γίνει αύριο Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στην αίθουσα τελετών BILLY'S απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου από τις 14.30 έως τις 16.15. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 16.30 στο παρεκκλήσι των κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου.
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί η δομή κοινωνικής αλληλεγγύης, ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑ, διαμέσου του λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας με IBAN: GR59 0110 0400 0000 0404 8343 562. Δικαιούχος λογαριασμού: ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, με την ένδειξη: “Ετεροτοπία - Γκέλυ”.
 
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ