Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Γάκης and the Troublemakers | Δωρεάν

Θεσσαλονίκη Καλοκαίρι 2023: Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Χάρη Ηλιάδη, με τον Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers.


Η αγαπημένη ΣΟΔΘ, με καταξιωμένους μουσικούς, συμμετέχει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της πόλης, με εκπαιδευτικές συναυλίες, συμπαραγωγές με άλλους φορείς και ορχήστρες, σε φεστιβάλ, με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Αυτή τη φορά συμπράττει με τον Γιώργο Γάκη and the Troublemakers και συνδυάζουν με αριστοτεχνικό τρόπο τη ροκ, με τη συμφωνική μουσική, διασκευάζοντας τραγούδια των Beatles, Scorpions, Led Zeppelin, Guns n’ Roses, Aerosmith, καθώς και του ίδιου του Γιώργου Γάκη.

O Γιώργος Γάκης με το συγκρότημα του “The Troublemakers”, αποτελούν για δεκαετίες μια από τις πλέον εμβληματικές παρουσίες στον χώρο της ροκ μουσικής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με 6 δίσκους στο ενεργητικό τους και συνεργασίες με «ιερά τέρατα» της παγκόσμιας ροκ σκηνής, ανοίγουν το φετινό Φεστιβάλ Καλοκαιριού, γιορτάζοντας 30 χρόνια παρουσίας τους στη μουσική σκηνή της χώρας.


4ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2023 του Δήμου Θεσσαλονίκης | Όλο το πρόγραμμα


The Troublemakers
Drums: Σωτήρης Γάκης
Guitar: Κώστας Κωσταδήμας
Bass: Αλέξανδρος Κασκάνης
Keyboards: Παναγιώτης Βούλγαρης
Vocals: Γιώργος Γάκης

Ενορχήστρωση: Παναγιώτης Βούλγαρης


► Info

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Γάκης and the Troublemakers
Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023
στις 21:00
Θέατρο Κήπου
Είσοδος Ελεύθερη


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία σε περίπτωση που υπάρχει κάποια έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα, ώρα έναρξης, soldout,  ακύρωση κλπ


  • ΟΛΑ όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως