Συμμορία έδωσε ναρκωτικά σε 16χρονη – Έπεσε σε κώμα, χαροπαλεύει στην εντατική

Μάχη για τη ζωή της δίνει 16χρονο κορίτσι όταν μέλη σπείρας ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και δύο ανήλικοι, έδωσαν κοκτέιλ ισχυρών ναρκωτικών ουσιών. Η 16χρονη βρίσκεται σε κώμα.

Σοκάρει η είδηση ότι κύκλωμα έδωσε κοκτέιλ ισχυρών ναρκωτικών ουσιών σε 16χρονη στην περιοχή του Βύρωνα, με αποτέλεσμα η ανήλικη να καταλήξει διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Αθήνας.

Η ανήλικη είχε πάει σε σπίτι στο Βύρωνα μαζί με μια φίλη της και 6 άτομα που την προμήθευσαν με τα ναρκωτικά, μεταξύ των οποίων και το «σίσα» ή αλλιώς την κόκα των φτωχών που φτιάχνεται από χλωρίνη και υγρά μπαταρίας.

Η αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικους, που συμμετείχαν σε κύκλωμα ναρκωτικών. Τα μέλη της σπείρας οδηγούσαν τα θύματά τους στο σπίτι στο Βύρωνα, ενώ τα ναρκωτικά τα είχε αποθηκεύσει σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, στη Γλυφάδα.

Η κοπέλα μαζί με ένα 17χρονο ήταν στο Άλσος του Αιγάλεω κι έκανα χρήση ουσιών, σύμφωνα με φίλη της. Κατόπιν βρεθήκαν με άλλα πέντε άτομα στο σπίτι του 17χρονου στο Βύρωνα, όπου συνέχισαν να κάνουν χρήση ουσιών και κοιμήθηκαν εκεί.

Το πρωί η φίλη της κοπέλας την βρήκε αναίσθητη.


Ελλάδα 18.11.2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως