{ Υγεία }

Συναγερμός και στην Εύβοια: 7 Σέρβοι τουρίστες θετικοί στον κορωνοϊό

 

Κατηγορίες: Υγεία-Αισθητική

Συναγερμός και στην Εύβοια: 7 Σέρβοι τουρίστες θετικοί στον κορωνοϊόΕπτά Σέρβοι τουρίστες είναι θετικοί στον ιό, μαζί με μία 38χρονη που ανιχνεύθηκε θετική στον Προμαχώνα, και όλοι τους παραμένουν για την ώρα ασυμπτωματικοί.

Σύμφωνα με το LamiaReport, μετά δειγματοληψία που πραγματοποίησαν κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Πευκί, σε Σέρβους τουρίστες.\από τα 45 δείγματα βρέθηκαν 7 θετικά στον κορωνοϊό.  Επτά  Σέρβοι τουρίστες είναι θετικοί στον ιό, μαζί με μία 38χρονη που ανιχνεύθηκε θετική στον Προμαχώνα, και όλοι τους παραμένουν για την ώρα ασυμπτωματικοί. Αναμένονται οι επίσημες αποφάσεις από την Πολιτική Προστασία για τη διαχείριση των συγκεκριμένων περιστατικών. Οι διαδικασίες ιχνηλάτησης θα συνεχιστούν και στην ευρύτερη περιοχή που διέμειναν και κινήθηκαν οι συγκεκριμένοι τουρίστες.   

Την Δευτέρα, η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορά της με τη Σερβία, μετά την ανάλυση των επιδημιολογικών δεδομένων στην κοντινή, βαλκανική χώρα.   Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η αναστολή της πρόσβασης υπηκόων της Σερβίας στην Ελλάδα, από όλα ανεξαιρέτως τα σημεία εισόδου, μέχρι τις 15/07, και έως τότε θα εξαιρούνται μόνο οι πολίτες Σερβίας με «ουσιώδεις λόγους διέλευσης». 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ