Συνάντηση Πολωνών μαθητών με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς

Τον Δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη επισκέφθηκαν οχτώ μαθητές από το σχολείο Szkola Podstawowa nr 11 του Inowroclaw της Πολωνίας, που φιλοξενούνται από παιδιά του 13ου Δημοτικού Καλαμαριάς, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

«Σας ευχαριστούμε που δεχτήκατε να μας μιλήσετε» είπε ένας εκ των φιλοξενούμενων μαθητών, ενώ ο κ. Δαρδαμανέλης, χαμογελώντας του απάντησε: «Εγώ σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με επισκεφτείτε».

Τα παιδιά συνοδευόμενα από τις δύο δασκάλες του σχολείου τους και δύο του 13ου Δημοτικού, συζήτησαν με τον κ. Δαρδαμανέλη για τις διαφορές που εντοπίζουν μεταξύ των δύο σχολείων, και δήλωσαν εντυπωσιασμένα από το μάθημα ρομποτικής που κάνουν οι συμμαθητές τους στην Καλαμαριά, αλλά και το γυμναστήριο που διαθέτει το συγκεκριμένο σχολείο.
Οι φιλοξενούμενοι μαθητές από την Πολωνία έφτασαν χθες και θα μείνουν μέχρι τις 19 Μαΐου. Θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα στις τάξεις του 13ου Δημοτικού Σχολείου, θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες, θα περιηγηθούν στην Καλαμαριά και θα ξεναγηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε σημεία πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε επίσης:

Καλαμαριά: Νεαρός έκλεψε από αμάξι χαρτοφύλακα με 35.000 ευρώ

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως