Συνατσάκη: «Είσαστε με τα καλά σας που θα υπήρχε έστω και ΜΙΑ περίπτωση στο εκατομμύριο να συμφωνήσω με οποιαδήποτε μορφή βίας;»

Πολλοί ήταν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έσπευσαν να «επιτεθούν» στην Μαίρη Συνατσάκη, καθώς η ίδια δεν είχε σχολιάσει άμεσα την χθεσινή (09/03) επίθεση στον αστυνομικό ενώ λίγες μέρες πριν είχε σχολιάσει αρνητικά την επίθεση αστυνομικού σε έναν νεαρό.

Η Μαίρη Συνατσάκη βλέποντας όλα αυτά τα αρνητικά μηνύματα, απάντησε τα εξής:

«Είσαστε με τα καλά σας που θα υπήρχε έστω και ΜΙΑ περίπτωση στο εκατομμύριο να συμφωνήσω με οποιαδήποτε μορφή βίας; Αν σκέφτεστε έτσι για μένα προφανώς αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτεστε για τη ζωή, εσείς. Έχουμε γίνει πιόνια και παίζουμε το παιχνιδάκι “Εμφύλιος” με όλη του τη μαεστρία».

Ενώ στη συνέχεια επέστρεψε γράφοντας, «Νιώθω την ίδια ντροπή και θλίψη για τον άνθρωπο που έκανε τη βόλτα του στο πάρκο προχθές όπως και για τον άνθρωπο που κλήθηκε να κάνει τη δουλειά του σήμερα το βράδυ. Λυπάμαι για κάθε μορφή βίας. Και για κάθε διχασμό που προκαλεί… Νιώθω σαν να έγραψε εγώ αυτό το ποστ οπότε το αφήνω εδώ και το οικειοποιούμαι σαν δική μου θέση. Σας ικετεύω δείτε σε τι κατάσταση μας έχουν φέρει και δείξτε όση συμπόνοια έχετε. Τίποτα άλλο δε θα μας σώσει από την ανθρωπιά.»