Συναυλία: Δημήτρης Νικολούδης «Εκεί... στην άκρη του δρόμου»

Συναυλίες στη Θεσσαλονίκη: Στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη ο Δημήτρης Νικολούδης- «Εκεί… στην άκρη του δρόμου»


 

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία, οι μουσικές βραδιές του Σεπτέμβρη στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, με την μελωδική ερμηνεία του σπουδαίου Θεσσαλονικιού, Δημήτρη Νικολούδη.

Ο Δημήτρης Νικολούδης θα παρουσιάσει τη δική του μακρόχρονη και διακεκριμένη πορεία στα τεκταινόμενα της μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ο Θεσσαλονικιός ερμηνευτής, συγκέντρωσε υλικό από αγαπημένους δημιουργούς φίλους του, με τους οποίους συνεργάστηκε είτε δισκογραφικά είτε συναυλιακά. Από αυτό το υλικό εκδόθηκε ο δίσκος «Εκεί… στην άκρη του δρόμου». Στη συναυλία ο Θεσσαλονικιός ερμηνευτής θα παρουσιάσει κομμάτια από τον συγκεκριμένο δίσκο, αλλά και την υπόλοιπη δική του προσωπική δισκογραφία.

 

► Info

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 20:00
Θερινό αμφιθέατρο στο δάσος του Φιλύρου
Είσοδος ελεύθερη


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Αναρωτιέσαι τι να κάνεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο ή τις επόμενες μέρες;  Ενημερωθείτε για τα πάντα! ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις (συναυλίες, παραστάσεις αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα ΔΩΡΕΑΝ event που γίνονται στην πόλη θα τα βρείτε στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του cityportal.gr

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως