Συναυλία για την τελετή λήξης του Φεστιβάλ Παιδείας 2019

Συναυλία για την τελετή λήξης του Φεστιβάλ Παιδείας 2019

στην πλατεία Ελευθερίας στην Άνω Ηλιούπολη

Η συναυλία για την τελετή λήξης του Φεστιβάλ Παιδείας 2019 του μουσικού συγκροτήματος Bliss Show Band που ήταν προγραμματισμένη να υλοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00, στο Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, ακυρώθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η συναυλία μεταφέρθηκε για άλλη ημερομηνία και σε άλλο χώρο και συγκεκριμένα, θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00, στην πλατεία Ελευθερίας στην Άνω Ηλιούπολη, στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ Παιδείας 2019 ξεκίνησε την Τετάρτη 10 Απριλίου, με την παράσταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης και τα συμμετέχοντα σχολεία στο πρόγραμμα Erasmus από τις χώρες Λιθουανία, Πολωνία, Ρουμανία και Τουρκία. Ακολούθησαν θεατρικές παραστάσεις στο θέατρο Σταυρούπολης, εκθέσεις εικαστικών στο κτίριο “Χρήστος Τσακίρης” και στην υπόγεια διάβαση της οδού Λαγκαδά, εκθέσεις και θεατρικές παραστάσεις στα σχολεία, κ.α.

Τις παραστάσεις παρακολούθησαν περίπου 6000 κόσμου. Συνολικά συμμετείχαν 57 σχολεία, σε 4 εκθέσεις εικαστικών, 20 θεατρικές παραστάσεις, 1 μουσική συναυλία και 4 χορευτικές παραστάσεις.

Το Φεστιβάλ Παιδείας διοργανώνει το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως