ΜΠΑΣΟ ΚΙΘΑΡΑ

Συναυλία «Του Κόσμου το Σεργιάνι»

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδας, υπό τον Πρόεδρο του κύριο Ηρακλή Ζαχαριάδη και δια της εκπροσώπου του στη Θεσσαλονίκη Αγγελικής Ζευγολάτη, παρουσιάζει τον μουσικοσυνθέτη Αχιλλέα Μωραΐτη σε μία συναυλία ένδειξη φιλίας και συνεργασίας με τον Δήμο Θέρμης

Η συναυλία με τίτλο «Του Κόσμου το Σεργιάνι» περιλαμβάνει τραγούδια του ίδιου του συνθέτη από προσωπικά του άλμπουμ, συνεργασίες του με τον ομότεχνό του Νίκο Λεοντσινίδη, αλλά και τους ποιητές Αγγελική Ζευγολάτη και Μάνο Καστέλη.

Πρόκειται για μία έντεχνη μουσική βραδιά που θα λάβει χώρα στις 3 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 8μμ στο Αμφιθέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης με είσοδο ελεύθερη για όλους.

Συμμετέχει το Τμήμα Σύγχρονης Φωνητικής Έκφρασης Δημοτικού Ωδείου Θέρμης υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Γκαρίπη και την καθοδήγηση της Θάλειας Μαυρίδου.
Συμπεριλαμβάνονται απαγγελίες ποιημάτων βραβευθέντων του ΕΠΟΚ για τις μικρές πατρίδες.


Εγκάρδιες ευχαριστίες εκφράζουμε στον Δήμο Θέρμης και τον Πρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ, Γεώργιο Αγγέλου, στην υπεύθυνη καλλιτεχνικών εκδηλώσεων ΔΕΠΠΑΘ, Πέτρα Καρυώτη,όπως επίσης και στον Προϊστάμενο της Βιβλιοθήκης για την υποστήριξη του εγχειρήματος ,Χρήστο Βαγιωνά.

Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδας