{ Εκπαίδευση }

Συνδυάστε δημιουργικές διακοπές στη Χαλκιδική με 3μερο εργαστήριο για τις κρυφές δυνάμεις του εαυτού σας

 

Κατηγορίες: Εργαστήρια

Συνδυάστε δημιουργικές διακοπές στη Χαλκιδική με 3μερο εργαστήριο για τις κρυφές δυνάμεις του εαυτού σαςΘα μάθετε πρακτικές αναζωογόνησης, ευεξίας, ενίσχυσης της ζωτικότητας, ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού

Πώς η σύγχρονη παραλία με τα γαλάζια νερά, τα όμορφα καφέ και ταβερνάκια πάνω στο κύμα συναντιούνται με έναν Βυζαντινό Πύργο, με τον Απόστολο Παύλο και με την Μασσαλία το λιμάνι της Γαλλίας;
 
Αυτό θα το μάθετε μόνο στην Νέα Φώκαια, το όμορφο ψαροχώρι της Χαλκιδικής, που κρατά σθεναρά τον χαρακτήρα και την ιστορία του.
 
Αν και πολύ κοντά στην Θεσσαλονίκη, στην αρχή της Κασσάνδρας του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, οι επισκέπτες το προσπερνούν αφήνοντας πίσω τους ιστορία και μυστικά, υδροβιότοπους και μονοπάτια για περπάτημα, Πύργους και ακρογιαλιές μοναδικές. Ανθρώπους ζεστούς και φιλόξενους, γαστριμαργικές εκπλήξεις και ψαροκάικα γεμάτα ψάρια.
 
Στις 31 Ιουλίου, 1 και 2 Αυγούστου θα ανακαλύψετε μαζί μας, σε ένα μοναδικό και πρωτότυπο 3ήμερο εργαστήριο, το κρυμμένο δυναμικό του εαυτού σας ώστε να το φέρετε στο φως. Από τη σκιά στο φως - Ένα βιωματικό εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης  Θα πάρετε πρακτικές αναζωογόνησης, ευεξίας, ενίσχυσης της ζωτικότητας, ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού και άγκυρά σας την μάσκα δύναμης που θα δημιουργήσετε με οδηγό την καρδιά σας.
 
Στο υπέροχο περιβάλλον αυτού του ευλογημένου τόπου θα περπατήσουμε στα πέτρινα μονοπάτια που έφεραν τον Απόστολο Παύλο στην Νέα Φώκαια, θα επισκεφτούμε την κατακόμβη όπου έμεινε και υπάρχει το αγίασμα της Κασσάνδρας, θα κάνουμε ενεργειακές πρακτικές στην μοναδική φύση με θέα τον Βυζαντινό Πύργο, θα πάρουμε μαζί μας βότσαλα και στολίδια για τη μάσκας μας ώστε να την έχουμε μόνο στο φως.
 
Με ασφάλεια και προστασία, σε ανοιχτούς μεγάλους χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ - οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ