Συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι - Παρούσα η Ιωάννα

Δίκη της υπόθεσης για την επίθεση με καυστικό υγρό από 37χρονη εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021. Στο στιγμιότυπο η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά την είσοδό της στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη, με την κατάθεση της κατηγορούμενης να πλησιάζει.

Η οικογένεια και οι φίλοι της Ιωάννας αναμένουν να μάθουν τι πυροδότησε τελικά το μένος της 36χρονης.

Μάλιστα, αναμένεται να κληθούν οι δύο μάρτυρες -κλειδιά μετά το αίτημα των δικηγόρων της Ιωάννας. Η πολιτική αγωγή ζήτησε την κλήση δύο μαρτύρων που, πριν και αμέσως μετά την επίθεση, δέχτηκαν αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα από την κατηγορούμενη. Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τη δικηγόρο της , δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις της Έφης και για έναν άντρα που φέρεται να έχει παραδεχτεί πως γνώριζε τα σχέδια της. Στο μεταξύ, η δίκη θα συνεχιστεί αύριο με τις καταθέσεις του ψυχιάτρου που παρακολουθεί την Ιωάννα και μίας συναδέλφου της.

Για ακόμη μια μέρα η Ιωάννα προσήλθε στο δικαστήριο, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Νίκο Αλεξανδρή.

Σήμερα εκτιμάται, ότι σήμερα θα ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων και θα ξεκινήσει η διαδικασία των αναγνωστέων εγγράφων. Στο συγκεκριμένο στάδιο θα φανούν και το σύνολο των μηνυμάτων που έχει ανταλλάξει η κατηγορούμενη καθώς και το σύνολου του βιντεοληπτικού υλικού που υπάρχει διαθέσιμο.

Έτσι, το δικαστήριο προχωράει με ταχείς ρυθμούς και αν ολοκληρωθεί σήμερα η διαδικασία θα προχωρήσουμε στο τελικό στάδιο της απολογίας της κατηγορούμενης.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως