Φορτηγό με πίσσα

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Θέρμης

Συνεχίζεται το έργο των ασφαλτοστρώσεων στο οδικό δίκτυο των Κοινοτήτων του δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, στο πλαίσιο συντηρήσεων των δρόμων αστικής οδοποιίας η Τεχνική Υπηρεσία προέβη στην ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Καπετάν Χάψα – από την οδό Μανδρίτσα μέχρι τη διασταύρωση με το δρόμο που οδηγεί στο Τριάδι, ενώ την Τρίτη 18 Ιανουαρίου προχώρησε σε ανάλογες εργασίες επί της οδού Υψηλάντη, από την οδό Παναγή Τσαλδάρη έως την οδό Αθανασίου Διάκου.

Οι εργασίες περιλάμβαναν αρχικά απόξεση του προϋφιστάμενου ασφαλτικού τάπητα και κατόπιν ακολούθησε διάστρωση επί του καταστρώματος των δύο οδών με ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας συμπυκνωμένου πάχους πέντε εκατοστών. Επιθεώρηση των εργασιών έκανε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ενώ καθημερινά τις εργασίες επιβλέπει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Γαντάς.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γαντάς τονίζει ότι «οι εργασίες αναβάθμισης του οδικού δικτύου, αστικού αλλά και αγροτικού, εντάσσονται στις πρώτες προτεραιότητες του δήμου. Σκοπός αυτών των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση των κυκλοφορικών συνθηκών και η δημιουργία ενός οδικού́ δικτύου που θα εξασφαλίζει ασφαλέστερες μετακινήσεις σε όλους τους πολίτες. Ανάλογες εργασίες ασφαλτόστρωσης γίνονται και θα συνεχίσουν και το επόμενο διάστημα σε όλες τις κοινότητες, με βάση και τα αιτήματα τα οποία έχουν υποβληθεί από τα τοπικά συμβούλια».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως