{ Εκδηλώσεις }

Συνέδριο Γενικής Κλινικής για τον σακχαρώδη διαβήτη

«Σύγχρονες Αντιλήψεις και Νέες Τεχνολογικές Εφαρμογές στην Εργαστηριακή Διάγνωση και Διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη»


Κατηγορίες: Συνέδρια - ημερίδες

Συνέδριο Γενικής Κλινικής για τον σακχαρώδη διαβήτη

Χώρος: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου - Παραλία, 54646
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Τιμή: από 0.00

Πότε: 14/02/2020 - 16/02/2020
Ημέρες & Ώρες
Παρασκευή: 9:00
Σάββατο: 9:00
Κυριακή: 9:00

Η ΠΕΙΒ και το Ενδοκρινολογικό Τμήμα της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης διοργανώνουν Ιατρικό Συνέδριο για τον σακχαρώδη διαβήτη

Ιατρικό συνέδριο με θέμα «Σύγχρονες Αντιλήψεις και Νέες Τεχνολογικές Εφαρμογές στην Εργαστηριακή Διάγνωση και Διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη» διοργανώνουν η Πανελλήνια Ένωση Ιατρικής Βιοπαθολογίας (ΠΕΙΒ) και το Ενδοκρινολογικό Τμήμα της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. 
 
Η κοινή επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14-16 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και θα εστιάσει στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και τις νέες τεχνολογίες που αφορούν στη διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη. 
 
Σκοπός του συνεδρίου είναι να συνδυάσει την εμπειρία με την εξελισσόμενη γνώση και να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη, προσφέροντας παράλληλα ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής. 
 
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, εκτός από τις οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις νέες μορφές ινσουλινών και τα νέα φάρμακα, θα συζητηθούν επίσης οι νέες, διεθνείς, κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση του διαβήτη, οι νέες τάσεις στην εκπαίδευση του ατόμου με διαβήτη, η συμβολή της χρήσης του διαδικτύου, αλλά και τα δυσεπίλυτα θέματα που ταλαιπωρούν συχνά τους ασθενείς. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν και κλινικά φροντιστήρια (workshops) για εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες (όπως αντλίες ινσουλίνης, καταγραφείς και υβριδικό τεχνητό πάγκρεας).
 
Εκδήλωση για το κοινό
Μάλιστα, την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, το συνέδριο θα απευθυνθεί στο κοινό και θα θέσει προς συζήτηση σε απλή και κατανοητή γλώσσα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του ατόμου με διαβήτη, τη σημαντική συμβολή της εκπαίδευσης, την εξέλιξη της τεχνολογίας και τη φαρμακευτική αντιμετώπιση της ασθένειας. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Ενδοκρινολόγο και Επιστημονικό Υπεύθυνο του Τμήματος Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη & Μεταβολισμού της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης, Euromedica κ. Ζ. Μούσλεχ, τηλ.: 6977341046
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ