Αίθουσα συνεδριάσεων

Συνέδριο Ιχθυοκαλλιέργειας 2021: Οι αναπτυξιακές προκλήσεις και τα κρίσιμα ορόσημα

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) σάς προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στις 09.30 το Συνέδριο Ιχθυοκαλλιέργειας 2021 με θέμα «2021/2027: Οι αναπτυξιακές προκλήσεις και τα κρίσιμα ορόσημα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Athens Marriott Hotel, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Πατρών και τις εταιρείες Next is Now και Dome Consulting Firm.

Το περιεχόμενο του συνεδρίου βασίζεται σε 4 άξονες:

Προκλήσεις και προοπτικές 2021 – 2030
Χωροταξία – πυλώνας αειφόρου ανάπτυξης
Οικονομική ανάπτυξη και ανταγωνισμός
Περιβαλλοντική αειφορία και καινοτομία

Η ΕΛΟΠΥ, ως ασημένιος χορηγός, συμμετέχει σε δύο panels με ομιλητές τον κ. Απόστολο Τουραλιά, Πρόεδρος ΔΣ ΕΛΟΠΥ και τον κ. Κωνσταντίνο Μπόκα, Μέλος ΔΣ και Ταμίας της ΕΛΟΠΥ.

Στην έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ομιλητές στο Συνέδριο θα είναι:

O Ευρωπαίος Επίτροπος για το Περιβάλλον, τους Ωκεανούς και την Αλιεία κ. Βιργκίνιους Σινκεβίτσιους, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια κ. Κώστας Φραγκογιάννης , ο Γ.Γ. Χωρικού Σχεδιασμού και Περιβάλλοντος Dr. Ευθύμιος Μπακογιάννης, ο Γ.Γ. Συντονισμού της Κυβέρνησης κ. Θανάσης Κοντογεώργης, ο Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας κ. Γιάννης Σμυρλής, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και άλλοι.

Υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσετε το Συνέδριο είτε διά ζώσης είτε μέσω live streaming. 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως