Συνέλαβαν τον Κώστα Βαξεβάνη (video)

Συνέλαβαν τον Κώστα Βαξεβάνη (video)

«Υπάρχει μία δημοσίευση ονομάτων και σχέση με τραπεζικούς λογαριασμούς που ουδέποτε είπαμε αν έχουν ή δεν έχουν λεφτά», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Στη σύλληψη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter, λίγα λεπτά μετά τις 11 πμ. Για πρωτοφανή κινητοποίηση των αρχών με στόχο τη σύλληψή του κάνει λόγο ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο κουτί της Πανδώρας.

Ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει ψεύτικη την κατηγορία εναντίον του περί διαχείρισης και δημοσίευσης προσωπικών δεδομένων, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα καθώς η συναλλαγή με τις τράπεζες δεν είναι προσωπικό δεδομένο. «Υπάρχει μία δημοσίευση ονομάτων και σχέση με τραπεζικούς λογαριασμούς που ουδέποτε είπαμε αν έχουν ή δεν έχουν λεφτά», τόνισε.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στη «λίστα Λαγκάρντ», σημειώνει ότι «έχουμε τον πυρήνα του πολιτικού συστήματος τους κ.κ. Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου να κάνουν παράβαση καθήκοντος και να διαχειρίζονται την λίστα σαν προσωπικό τους υλικό, περιφέροντάς το στις τσέπες τους, δεν ξέρουμε τι κάνουν με αυτό αλλά εναντίον αυτών δεν υπάρχει καμία δίωξη».

«Είναι τραγικό να φιμώνεται ο τύπος το 2012 στην Ελλάδα, είναι τραγικό η δικαιοσύνη και κάποιοι πολιτικοί να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις και να κινούνται ενάντια του Τύπου έτσι», υπογραμμίζει ο δημοσιογράφος, επικαλούμενος και δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο αναφορικά με τη δίωξή του.

Τέλος ο Κώστας Βαξεβάνης δηλώνει ότι θα προσέλθει μόνος του στην Εισαγγελία προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις «για την παραθεσμική και μη νόμιμη συμπεριφορά» των εισαγγελικών αρχών.

Πηγή voria.gr 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως