{ Εγκληματικότητα }

Συνελήφθη 26χρονος για μετάδοση της πανδημίας – Έφτυνε αστυνομικούς και έλεγε πως έχει κορωνοϊό


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Συνελήφθη 26χρονος για μετάδοση της πανδημίας – Έφτυνε αστυνομικούς και έλεγε πως έχει κορωνοϊόΣυνελήφθη 26χρονος για μετάδοση της πανδημίας –Εφτυσε αστυνομικούς.

Ένας 26χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της μετάδοσης του κορωνοϊού.
Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ είχαν πάρει εντολή από το κέντρο τους να κατευθυνθούν στα νότια προάστια όπου ο 26χρονος νεαρός έσπαγε αυτοκίνητα.
Όταν έφτασαν στο σημείο, ο 26χρονος άρχισε να τους φτύνει κι όταν τελικά τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Βάρης όπου και διαπίστωσαν ότι είχε επιστρέψει από την Αγγλία στις 22 του μηνός κι ότι κανονικά θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα.
Ο ΕΟΔΥ έδωσε εντολές οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που ενεπλάκησαν στο περιστατικό να μπουν σε καραντίνα επτά ημερών.  Ο 26χρονος έχει μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
'Οπως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί από τους γιατρούς του Δρομοκαΐτειου, ο νεαρός βρέθηκε εμπύρετος με 38 πυρετό, γεγονός που τον καθιστά ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι συνολικά 14 αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό τέθηκαν σε καραντίνα.
Με βάση την κείμενη νομοθεσία, όσοι παραβιάζουν την καραντίνα τιμωρούνται με πρόστιμο 5.000 ευρώ, πέραν των πειθαρχικών κυρώσεων. 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ