Συνελήφθη σήμερα στη Λεμεσό ο Έλληνας μελλοντολόγος – μέντιουμ Νίκος Χορταρέας

Συνελήφθη σήμερα στη Λεμεσό ο Έλληνας μελλοντολόγος – μέντιουμ Νίκος Χορταρέας

Συνελήφθη σήμερα στη Λεμεσό ο Έλληνας μελλοντολόγος – μέντιουμ Νίκος Χορταρέας, για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Αφού ανακρίθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί σε μεταγενέστερο στο Δικαστήριο.
 
Ο Χορταρέας φέρεται να «ψάρευε» πελάτες, τόσο μέσω των εκπομπών του, όσο και από καφετέρια της Λεμεσού. Η πρώτη επίσκεψη είχε κόστος 50 ευρώ και στη συνέχεια ζητούσε μεγάλα ποσά για να αποκαλύψει δήθεν σε γυναίκες τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών τους αλλά και τα ονόματα γυναικών που δήθεν τους πολιορκούσαν.

Τη δική του εκδοχή για τη σύλληψή του στην Κύπρο δίνει ο Νίκος Χορταρέας.
 
Ο αστρολόγος, μιλώντας στο protothema.gr, εξηγεί ότι εδώ και δύο ημέρες εργάζεται ως υπεύθυνος καταστήματος στην καφετέρια «Magic» στην Λεμεσό της Κύπρου. Στο συγκεκριμένο καφέ, ο Νίκος Χορταρέας λέει τον καφέ και το μέλλον διαβάζοντας τις κάρτες ταρό.
 
«Ήρθαν τρεις αστυνομικοί. Η μία απ’αυτές με ρώτησε αν μπορώ να της πω κάποια πράγματα για το μέλλον και της ζήτησα 50 ευρώ»
 
«Η αστυνομικός» σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος ο Νίκος Χορταρέας «μου είπε: Δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα που κάνετε εδώ στην Κύπρο». Ωστόσο, ο αστρολόγος υποστηρίζει ότι ουδέποτε συνελήφθη.
 
«Πήγα με το αυτοκίνητό μου στο αστυνομικό τμήμα» επισημαίνει μάλιστα αλλά δεν σχολιάζει τις πληροφορίες ότι κατηγορείται για «μαγγανία».
 
Τι λέει η κυπριακή αστυνομία
 
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την κυπριακή αστυνομία, σήμερα στη Λεμεσό συνελήφθη ο Έλληνας μελλοντολόγος – μέντιουμ Νίκος Χορταρέας για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις..
 
Ο αστρολόγος φέρεται να ψάρευε πελάτες από τηλεοπτικές εκπομπές που έκανε στην Κύπρο αλλά και στην καφετέρια «Magic» της Λεμεσού. Η πρώτη επίσκεψη είχε κόστος 50 ευρώ και στη συνέχεια ζητούσε μεγάλα ποσά για να αποκαλύψει δήθεν σε γυναίκες τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών τους αλλά και τα ονόματα γυναικών που δήθεν τους πολιορκούσαν.
 
Η δράση του 60χρονου Νίκου Χορταρέα βρισκόταν στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας και σήμερα τον επισκέφθηκε γυναίκα αστυνομικός που εμφανίστηκε σαν πελάτισσα. Της ανέφερε πως ο σύζυγος της έχει εξωσυζυγική σχέση, αλλά για να την βοηθήσει ζήτησε 2.000 ευρώ, ώστε να ετοιμάσει σχετικά βότανα και… μαντζούνια και να «εκδιώξει» την ερωμένη (η γυναίκα δεν ήταν καν παντρεμένη). Την στιγμή που ο Νίκος Χορταρέας ζητούσε τα χρήματα, εισήλθαν στο δωμάτιο αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.
 
Πηγή: protothema.gr/ news247.gr/

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως