Αλογο Παστουρωμένο

Συνελήφθη ιδιοκτήτης παστουρωμένου αλόγου στην Τζια (ΦΩΤΟ)

Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκε ο 34χρονος ιδιοκτήτης του αλόγου που βρέθηκε δεμένο και κρεμασμένο σε πλαγιά στην Τζια.

Το ζώο, βρισκόταν απο το Σάββατο το μεσημέρι πεταμένο δίπλα σε μια ελιά, με τα πόδια του δεμένα μεταξύ τους και ψάχνοντας απεγνωσμένα νερό σε σημείο που εξαντλημένο, λύγισε και κρεμάστηκε.

Ειδικότερα,

Tο Σάββατο 29 Απριλίου 2023, πολλοί διερχόμενοι οδηγοί, οι περισσότεροι τουρίστες σε επαρχιακό δρόμο του νησιού Κέα ή Τζια είδαν να κρέμεται ένα άλογο από μια πλαγιά. Νόμιζαν ότι πρόκειται για ατύχημα. Το κακόμοιρο το ζώο του οποίου τα πόδια ήταν δεμένα μεταξύ τους και εκείνο δεμένο σε μια ελιά δίπλα σε μια πλαγιά, ψάχνοντας νερό  λύγισε και κρεμάστηκε στην πλαγιά.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του συλλόγου «Ιππόθεσις», όλα ξεκίνησαν το Σάββατο 29 Απριλίου όταν διερχόμενοι οδηγοί, ξένοι τουρίστες είδαν σε επαρχιακό δρόμο της Τζιας να κρέμεται ένα άλογο στην πλαγιά. Τα πόδια του αλόγου ήταν δεμένα μεταξύ τους, το ζώο ήταν παστουρωμένο και δεμένο σε μια ελιά και όπως φαίνεται κρεμάστηκε στην πλαγιά στην προσπάθειά του να ψάξει για νερό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον προαναφερθέντα σύλλογο για την προστασία των ιπποειδών, ενώ οι τουρίστες άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια, κατέφθασε θυμωμένη η ιδιοκτήτρια έκοψε  τα σχοινιά και κλώτσησε το άλογο για να σηκωθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Ο 34χρονος συνελήφθη στις 20:00, ώρα, μετά από καταγγελία, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο Α.Τ Κέας, περι ώρα 16:11 απο τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών «ΙΠΠΟΘΕΣΙΣ» με τη μέθοδο της περίδεσης των ποδιών στην περιοχή Πλαγιά, με συνημμένες φωτογραφίες».

Παστουρωμένο Άλογο ΤΖΙΑ


1 Μάη 2023                                 Φωτογραφίες: ippothesis.gr

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως