Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και ORALIS DENTAL CENTER

Σε αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία προς όφελος των σπουδαστών της ειδικότητας Β. Οδοντιάτρου προχώρησαν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η σύγχρονη οδοντιατρική κλινική ORALIS DENTAL CENTER.

Οι σπουδαστές της ειδικότητας Β. Οδοντιάτρου θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν μέσα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με χρήση του τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού της κλινικής. Επιπρόσθετα οι άρτια εκπαιδευμένοι ιατροί – μέλη της επιστημονικής ομάδας του ORALIS DENTAL CENTER θα συμβάλλουν στην επιμόρφωση των σπουδαστών στις πλέον σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου της οδοντιατρικής.

Το ORALIS DENTAL CENTER αποτελεί μια σύγχρονη ολοκληρωμένη οδοντιατρική μονάδα προσαρμοσμένη στις εξελίξεις της τεχνολογίας και των τεχνικών. Της Κλινικής ηγούνται η Μαρίλη Φτούλη, DDS, Εμφυτευματολόγος και ο Κων/νος Ψωμαδέρης, MD, DDS, PhD, Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός. Σήμερα λειτουργούν 3 οδοντιατρικά κέντρα στη χώρα, τα δύο στην Αθήνα και ένα στην Κρήτη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας οι δύο πλευρές ετοιμάζουν μια σειρά από κοινές δράσεις, που περιλαμβάνουν: επιμορφωτικά σεμινάρια και webinars, παρουσιάσεις από τους εξειδικευμένους οδοντιάτρους του κέντρου και εκπαιδευτικές επισκέψεις.
Επιπλέον, μέσω του οργανωμένου Γραφείου Σταδιοδρομίας, οι απόφοιτοι του τομέα Υγείας & Αθλητισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα έχουν ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής απασχόλησης στις μονάδες του κέντρου.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως