{ Τελευταία νέα }

ΣΥΡΙΖΑ: Εξηγήσεις τώρα για κρατική διαφήμιση σε site της συζύγου του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Ο Σύριζα χαρακτήρισε ελλιπής την ηθική της ΝΔ


Κατηγορίες: Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Εξηγήσεις τώρα για  κρατική διαφήμιση σε site της συζύγου  του Κωνσταντίνου ΜπογδάνουΟ ΣΎΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μετά την εμφάνιση κρατικής διαφήμισης σε ιστοσελίδα που ανήκει στην σύζυγο του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση της ΝΔ, μετά από την εμφάνιση κρατικής διαφήμισης σε ιστοσελίδα που ανήκει στην σύζυγο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Σύριζα:

Την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου, και εν συνέχεια της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία.

Για να μην είναι νομικά εκτεθειμένος ο κ. Μπογδάνος θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο οι οποίες αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής θητείας του.

Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο.
Για ακόμη μια φορά, η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ