Λαδάδικα

Τα 10 από τα καλύτερα εστιατόρια στα Λαδάδικα

Τα Λαδάδικα είχαν και έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Και στις μεγάλες τους δόξες, και στις μικρότερες, αλλά και τώρα που ξαναπήραν την δυναμική που τους άξιζε, αφού στα στενά τους υπάρχουν μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης με διακεκριμένους σεφ και τη γνωστή αίγλη της αγαπημένης μας περιοχής, εκεί που ο χρόνος σταματά.

Πάμε μια βόλτα;

Λαδάδικα

ΧΑΡΟΥΠΙ

Δεν υπάρχει άλλο εστιατόριο σαν το “Χαρούπι” στη Θεσσαλονίκη κι αυτό μπορούμε να το πούμε με μεγάλη βεβαιότητα. Από το 2017 που ο γλυκύτατος Chef και ιδιοκτήτης του Μανώλης Παπουτσάκης και οι συνεργάτες του άνοιξαν το “Χαρούπι” στα όμορφα Λαδάδικα, η γαστρονομική σκηνή της πόλης έχει ανέβει “σκαλί”.

Πρωταγωνιστής και σήμα κατατεθέν του εστιατορίου είναι το χαρούπι, ή ξηλοκέρατο ή κεράτιον, ένα σύμβολο για την Κρήτη και κομμάτι της διατροφικής συνήθειας του νησιού! Το εστιατόριο «Χαρούπι», έρχεται να αναδείξει ακριβώς το ότι ένα τόσο απλό και ταπεινό προϊόν, που εδώ έχει την τιμητική του, μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση εξαιρετικών πιάτων. Πάντα με τη νεωτερική ματιά του Μανώλη Παπουτσάκη και μέσα από τις υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος προτάσεις του.

Τα γεύματα στο “Χαρούπι”, είναι ιδιαίτερα. Είναι ευγενικά, φωτεινά και μοσχομυρίζουν τσικουδιά. Και είναι αρχοντικά, κοσμοπολίτικα και φροντισμένα, από την αρχή μέχρι το τέλος τους. Οι γεύσεις ατόφιες κρητικές, χωρίς υπερβολές, με ποιοτικά πάντα υλικά και προϊόντα από το νησί της Κρήτης και προσωπικές πινελιές του Chef Μανώλη Παπουτσάκη και η πρώτη ρακή κερασμένη, όπως προστάζει το κρητικό έθιμο.

Πολυβραβευμένο πλέον εστιατόριο το “Χαρούπι” έχει αποσπάσει εκτός άλλων δύο φορές το Βραβείο «Top Notch» για την Ελληνική Νεοαστική Κουζίνα από τη διοργάνωση “Χρυσοί Σκούφοι”, τέσσερις χρονιές το “Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας”, καθώς και τρεις φορές το αστέρι από τον Οδηγό “FNL”. Για τον ιδιοκτήτη και Chef του εστιατορίου “Το Χαρούπι” Μανώλη Παπουτσάκη, πάντως, το ουσιαστικό και σημαντικότερο βραβείο, είναι “ο κόσμος”. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Δόξης 4, Λαδάδικα – Λιμάνι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 526262

Λαδάδικα

ΠΑΛΑΤΙ

Ένας χώρος μεγάλος, φροντισμένος κι αρχοντικός, είναι το εστιατόριο «Παλάτι» στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης. Το «Παλάτι» ήταν, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, το δεύτερο εστιατόριο που άνοιξε στα Λαδάδικα και σήμερα μετράει 29 χρόνια ζωής. Από το 1992 κρατάει σταθερά την ποιότητα στην κουζίνα του, αλλά και στη ζωντανή μουσική, που δεν έχει σταματήσει ποτέ να προσφέρει στους πελάτες του.

Κόσμος και κόσμος έχει περάσει από τα τραπέζια του, τόσο κάτοικοι της πόλης, όσο και αμέτρητοι τουρίστες, που βρίσκουν στο μενού του εξαιρετικές προτάσεις για να πάρουν μια «γεύση» από τη Θεσσαλονίκη.  Το μενού ανανεώνεται κάθε εποχή, περιλαμβάνει κρεατικά, ψάρια και θαλασσινά, δροσερές σαλάτες, κρύα πιάτα, ζεστά ορεκτικά και νόστιμα ριζότα. Συνταγές με ελληνικό άρωμα κι επιδόρπια φροντισμένα και φτιαγμένα με αγάπη.

Η καρτέλα των θαλασσινών, είναι αντιπροσωπευτική των γεύσεων που έχουν να προσφέρουν Ελλάδα και Μεσόγειος μαζί: γαρίδες σχάρας ή τηγανητές με μοσχολέμονο και σάλτσα αγιολί, καλαμάρι τηγανιτό με sauce tartar και σχάρας με sauce lime, χταποδάκι σχάρας με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια, σολομό με λαχανικά σχάρας και μαύρη μαγιονέζα, ριζότο γαρίδας με bisque και φιλέτο ψαριού, με δροσερή σαλάτα και dressing μυρωδικών.

Στα κρεατικά, πάλι, οι επιλογές άφθονες. Από τρυφερό κοτόπουλο φιλέτο με πουρέ πατάτας, χοιρινή tomahawk σχάρας, αρνίσια παϊδάκια, καραμελωμένη πανσέτα φούρνου, χοιρινά σουβλάκια, σουτζουκάκια γιαουρτλού, ψαρονέφρι σχάρας με sayce μαδέρα, φιλέτο μόσχου, κοκκινιστό μοσχαράκι, μοσχαρίσιο burger και άλλα πολλά!
Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πλατεία Μοριχόβου 6, Λαδάδικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 550888, 2310 554266

Λαδάδικα

ΚΙΟΥΠΙΑ

Θέλεις να γευτείς πιάτα παραδοσιακής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας στα Λαδάδικα και μάλιστα συνοδεία ζωντανής μουσικής κάθε βράδυ; Τότε, έχουμε να σου προτείνουμε το εστιατόριο «Κιούπια Λαδάδικα», έναν χώρο που 30 χρόνια τώρα παραμένει πιστός στη φιλοσοφία του ως προς το τι μας προσφέρει: ελληνική, μεστή κουζίνα κι απλές, παραδοσιακές γραμμές στη διαμόρφωση της διακόσμησής του, όσα χρόνια κι εάν περάσουν.

Τα «Κιούπια Λαδάδικα» άνοιξαν το 1991 στην ιστορική ομώνυμη περιοχή των Λαδάδικων, εκεί όπου η παράδοση συναντά την ποιότητα – σε απόσταση μόλις 5’ από την πλατεία Αριστοτέλους – και μέχρι σήμερα, παραμένουν ατόφια σε ποιότητα και σε κάθε υπηρεσία που προσφέρουν. Έχουν ανακαινιστεί αρκετές φορές, πάντα όμως στη φιλοσοφία ενός κλασσικού εστιατορίου, με έμφαση κυρίως στις γεύσεις που βγαίνουν στα τραπέζια τους.

Θαλασσινά και κρεατικά στα «Κιούπια Λαδάδικα» σερβίρονται σε αφθονία και με πληθώρα επιλογών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η κάβα απαρτίζεται αποκλειστικά από ελληνικούς οίνους μικρών Κτημάτων και καλές επιλογές σε ούζα και μπύρα.

Με θέα την πλατεία Μοριχόβου των Λαδάδικων και το υπέροχο συντριβάνι της, μπορείς να απολαύσεις το φαγητό ή το ποτό σου, επιλέγοντας από μεζεδάκια για ούζο, κρασί ή μπύρα – που σερβίρεται από ειδική κάνουλα μπροστά στο τραπέζι σου – μέχρι πιάτα με κρεατικά, θαλασσινά, φρέσκα ψάρια, μακαρονάδες, ριζότο, φρέσκες σαλάτες και μαγειρευτά με άρωμα «μαμάς», που έρχονται να ικανοποιήσουν κάθε γαστριμαργική απαίτησή σου. Στα καλύτερα πιάτα που εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις, είναι το χοιρινό κότσι με πατάτες κυδωνάτες, τα λουκάνικα Τζουμαγιάς με ριζότο λάχανο και το ψαρονέφρι με sauce μελιού.

Όλα τα παραπάνω τα απολαμβάνεις καθημερινά και τα βράδια ειδικά με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, ήχους γνωστών κι αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών, από κιθάρα και μπουζούκι. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πλατεία Μοριχόβου 3-5, Λαδάδικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 553239

Λαδάδικα

ΣΟΥΡΤΟΥΚΩ

Η “Σουρτούκω” είναι ένα ιδιαίτερο σύγχρονο εστιατόριο, ένα σχετικά new entry στην περιοχή των Λαδάδικων και μάλιστα σε ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα στενά τους, που σου εγγυάται γεύματα μοναδικά, ήσυχα και αξέχαστα, που ξεχωρίζουν από άλλα στην περιοχή, μακριά από τη συνηθισμένη πολυκοσμία.

Οι ιδιοκτήτες θέλησαν να τιμήσουν την παράδοση των αρχικών κτισμάτων, δύο βιοτεχνικών εγκαταλελειμμένων κτιρίων των Λαδάδικων – παλιές αποθήκες που ενώθηκαν σε έναν ενιαίο χώρο, το σημερινό μοντέρνο αυτό εστιατόριο. Η κουζίνα της “Σουρτούκω” είναι ξεκάθαρα δημιουργική ελληνική και μεσογειακή κι εσύ μπορείς είτε να γευματίσεις επιτόπου, είτε να πάρεις ότι θέλεις για το σπίτι σου, απευθείας από το εστιατόριο. Τα προϊόντα είναι πάντα εξαιρετικά, τα πιάτα όμορφα παρουσιασμένα, οι επιλογές σε κρέας και θαλασσινά, ποικίλουν, ενώ το μενού ακολουθεί πιστά, τις εποχές του έτους.

Δοκίμασε, στα θαλασσινά, καλαμάρι σχάρας με λαδολέμονο ρόκας και ταμπουλέ από μαυρομάτικα φασόλια, χταπόδι σαγανάκι σβησμένο με ρακί, πέστροφα καπνιστή, γαρίδες σωτέ με ούζο, μουστάρδα και θυμάρι.

Στα κρεατικά, θα βρεις χειροποίητο χοιρινό γύρο με πίτες σχάρας, αρωματική χοιρινή τηγανιά με φρέσκο θυμάρι και χυμό εσπεριδοειδών, μοσχαρίσια ταλιάτα με κρέμα μελιτζάνας και μαγιονέζα τρούφας και παϊδάκια, που γίνονται ανάρπαστα! Πήγαινε στη “Σουρτούκω” με την παρέα σου για τσιπουράκι κι απόλαυσέ το με εκλεκτούς μεζέδες, όπως οι φρεσκοκομμένες, τραγανές, κατάξανθες πατάτες τους, η καπνιστή φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια, οι baby πατάτες σωτέ με γλυκόξινο τυρί Βερδικούσας και φρέσκα μυρωδικά, το πυργάκι μανιταριών με μίγμα λευκών τυριών και κρεμμύδι ψητό, που θα βρεις στα ορεκτικά, μαζί με πολλά άλλα στην ίδια κατηγορία. Και vegan επιλογές! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λυκούργου 3
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 555325

Λαδάδικα

NEGROPONTE

Είτε είσαι ντόπιος, είτε επισκέπτης της Θεσσαλονίκης, οφείλεις να γευματίσεις τουλάχιστον μία φορά στο εξαιρετικό αυτό “οινομαγειρείον”, που έχει γράψει τη δική του ιστορία για δεκαετίες τώρα στην περιοχή των Λαδάδικων, αποτελώντας ένα σήμα – κατατεθέν!

Ξύλινα τραπέζια, σώματα θέρμανσης έξω, τραπεζάκια περιφερειακά του εστιατορίου, τόσο στην οδό Κατούνη, όσο και στην οδό Αιγύπτου, ατμόσφαιρα φιλική και διάχυτη και τα οινοπνεύματα να ρέουν άφθονα, συνοδεύοντας ευχάριστα τις γεύσεις στο τραπέζι σου.

Το μενού, καινοτόμο. Φυσικά θα βρεις σχεδόν όλα τα κλασσικά πιάτα σε θαλασσινά, ψάρια και κρεατικά, αλλά στο «Negrοponte» η κουζίνα και η παρουσίαση των πιάτων εντυπωσιάζουν με τη φαντασία που τα διαπνέει, με τους συνδυασμούς τους που είναι πρωτότυποι, χωρίς να γίνονται επιτηδευμένοι ή να «ξεφεύγουν» γευστικά. Στα κρεατικά τους ξεχωρίζουν η χοιρινή πρασοτηγανιά με ντοματίνια και κεφαλοτύρι και το μπιφτέκι «Negrοponte», τα θαλασσινά τους είναι όλα φρέσκα και νοστιμότατα.

Τα ορεκτικά τους ιδιαίτερα – δοκίμασε οπωσδήποτε αυγά με καβουρμά – τα πιάτα της ώρας ξεχωρίζουν – δοκίμασε τα παραδοσιακά τηγανιτά κεφτεδάκια με αρωματικό γιαούρτι και πουρέ μελιτζάνας και τη «λαχματζού» – οι σαλάτες τους φρέσκες, μεγάλες και χορταστικές – ξεχωρίζει η κρητική με σπανάκι, ρόκα, ραντίσιο, πατζαρόφυλλα, iceberg, ντοματίνια, αγγούρι, κολοκυθάκι, κρίθινο παξιμάδι και ξινομυζήθρα.

Στο «Negrοponte» όλα είναι χειροποίητα, ακόμη και οι εξαιρετικές τους πίτες, όπως αυτή με το μανιτάρι, τα παστουρμαδοπιτάκια με ντομάτα και λαδοτύρι Μυτιλήνης ή τα χειροποίητα πιτάκια με λαδοτύρι Μυτιλήνης, μέλι και σουσάμι. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κατούνη 21
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 523571

Λαδάδικα

ΖΥΘΟΣ

Ο Ζύθος ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1990 στα Λαδάδικα, με μια όπως αποδείχθηκε πετυχημένη συνταγή: προσεκτική επιλογή των υλικών, σύνδεση της σύγχρονης κουζίνας με παραδοσιακές συνταγές και όλα αυτά σε έναν χώρο που σε ταξίδευε στις αρχές του 20ου αιώνα.

Αποτέλεσε το πρώτο καφέ-ζαχαροπλαστείο με «ευρωπαικό» αέρα, όπου έχουν γευµατίσει εξέχουσες προσωπικότητες της παλιάς ελίτ, όπως ο Βενιζέλος, η Μερκούρη, ο Χατζιδάκις κ.α. Στόχος η δημιουργία μια μοναδικής παράδοσης στον χώρο της εστίασης, η οποία συνδυάζει τις παραδοσιακές γεύσεις της Μεσογείου με την φρέσκια μπύρα και το εξαιρετικής ποιότητας κρασί.

Στον κατάλογό του, ακόμη από το 1990, μπορεί να κανείς να βρει τους Ψευδοκεφτέδες Σαντορίνης, τα αρνίσια Κεμπάπ, το Ιτς Πιλάφ αλλά και το Gateaux σοκολάτας και το Παγωτο Ντουντουρμά. Μα και κάθε εποχή βρίσκει στον Ζύθο την κατάλληλη γευστική συντροφιά!

Φυσικά ο Ζύθος παρουσιάζει στον κατάλογο του, όλες τις Ελληνικές μικροζυθοποιίες που ανθίζουν τα τελευταία χρόνια! Από την άλλη, στον κατάλογο των ποτών, θα βρείτε πολλές επιλογές για ούζο και τσίπουρο αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή Ελληνικών κρασιών.

Διεύθυνση: Κατούνη 5
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 540284

Λαδάδικα

PICANHA MEAT & MORE

Πάμε ως τη Βραζιλία; Το πρώτο βραζιλιάνικο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης είναι γεγονός! Ο λόγος για το Picanha meat & more, τη νέα άφιξη στα Λαδάδικα που μας ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική! Το πρώτο βραζιλιάνικο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και μας μυεί στον κόσμο της αυθεντικής βραζιλιάνικης κουζίνας.

Νόστιμα κρέατα, ιδιαίτερες κοπές και παραδοσιακά ορεκτικά που συνοδεύουν κάθε πιάτο που θα σας ταξιδέψει κατευθείαν στο Μπραζίλ. Οι πρώτες ύλες έρχονται κατευθείαν από τη Βραζιλία και την Αμερική και με τις σωστές τεχνικές καταλήγουν στα άψογα πιάτα τους. Εδώ θα απολαύσετε κορυφαίο Black Angus και αυθεντική Caipirinha.

Είναι πολλά που το κάνουν να ξεχωρίζει – η εξαιρετική πρώτη ύλη,  ο τρόπος μαριναρίσματος και ψησίματος και αυτή η βραζιλιάνικη μέθοδος που κάνει τη διαφορά στη γεύση, και κάπως έτσι κάθε επίσκεψη και μπουκιά γίνεται τόσο ξεχωριστή τρώγοντας την picanha steak στο «Picanha Meat αnd More», στα Λαδάδικα. Εννοείται πρέπει να δοκιμάσετε και τα συνοδευτικά για κάθε κυρίως πιάτο. Η συμβουλή μας είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουν από το μαγαζί για να το απολαύσετε στο 100%!

Διεύθυνση: Αιγύπτου 3
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 555458

Λαδάδικα

ΛΟΥΠΙΝΟ

Το λούπινο είναι ένα πανέμορφο φυτό με μωβ άνθη που σίγουρα θα το έχετε προσέξει. Από την άλλη σίγουρα θα έχετε προσέξει και το εστιατόριο “Λούπινο” στα Λαδάδικα, σε έναν αφοπλιστικά οικείο και ζεστό χώρο με απέριττη αισθητική και συγκροτημένη πολυτέλεια – στέκι για μεσημεριανές ή βραδινές συναντήσεις!

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως συχνά υπάρχουν παρέες από διπλανές πόλεις που έρχονται και το επισκέπτονται! Η ιδιαίτερη ατµόσφαιρα του χώρου και η διακριτική εξυπηρέτηση είναι σταθερές αξίες!

Το μενού συνδυάζει μοναδικά ψαρικά και κρεατικά και τις υπέροχες γεύσεις Μεσογειακής κουζίνας που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με μια εκλεκτή λίστα κρασιών και ένα bar υψηλών αποδόσεων σε προσιτές πάντα τιμές – οι ιδιαίτερες κοπές και τα premium κρέατα ξηράς ωρίμανσης είναι εκείνα που χαρακτηρίζουν την κουζίνα!

Να δοκιμάσετε ταλιάτα μόσχου, μπέργκερ καβουρμά αλλά και το ιδιαίτερο Tri Τip (ουρά από κιλότο) ή αν δεν θέλετε κρέας τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τις γαρίδες, το ριζότο ή τα λιγκουίνι θαλασσινών!

Διεύθυνση: Κατούνη 4
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310535707

Λαδάδικα

ΑΚΡΑΤΟΣ ΟΙΝΟΣ

Το κρασί που έπιναν οι αρχαίοι Έλληνες, ο άκρατος οίνος. Και ένα εστιατόριο στο πλακόστρωτο της οδού Κατούνη στα όμορφα Λαδάδικα που έχει θαμώνες γιατί βρήκαν ένα λιμάνι για καλό φαγητό και όμορφη ατμόσφαιρα.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, κρέας, ψάρι ή θαλασσινά, είναι σίγουρο ότι θα σας αφήσει ικανοποιημένους, τόσο με τις γεύσεις του, όσο και με την παρουσίαση των πιάτων, αλλά και το φιλόξενο service του –  και σας προσφέρει ποιοτικό φαγητό εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα, το οποίο μπορείτε να το συνοδεύσετε με εκλεκτό κρασί, από μια λίστα με πάνω από 50 ετικέτες, που θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Όσο για τον χώρο; Aξίζει να πούμε πως εκτός της όμορφης γειτονιάς, ο Άκρατος Οίνος στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό διατηρητέο!

Όλα τα γεύματα του προετοιμάζονται με αγνά υλικά, σπιτική φροντίδα και αγάπη. Γι’ αυτό το λόγο -μεταξύ άλλων- έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση και τις θετικές κριτικές των επισκεπτών του, αλλά και των θαμώνων του – αυτό που κέρδισε την καρδιά μας λίγο παραπάνω είναι η ιδιαίτερη έμφαση στη μουσική του χώρου, που είναι ακριβώς αυτό που ολοκληρώνει την εμπειρία όπως πρέπει.

Διεύθυνση: Κατούνη 11
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 534405

Λαδάδικα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ

Όσοι το επισκέπτονται έχουν να πουν πάντα τα καλύτερα.  Με ευγενικό προσωπικό με πλήρη γνώση του μενού και διακριτική παρουσία, και με υπέροχα πιάτα – και ένας κατάλογος με πολλές προτάσεις , “της γης και της θάλασσας” όπως λένε και οι ίδιοι, σε μικρά και μεγάλα πιάτα!

Βρίσκεται στο παλαιότερο εναπομείναν πέτρινο κτίριο ακριβώς στην καρδιά του ιστορικού λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Ηταν το πρώτο ελληνικό εστιατόριο που συγκέντρωσε όλες τις τοπικές παραδοσιακές κουζίνες και γεύσεις σε ένα μέρος.

Η Κρήτη, η Πελοπόννησος, το Αιγαίο και τα Ιόνια Νησιά, η Ήπειρος, η Θράκη και η τοπική, παραδοσιακή κουζίνα της Μακεδονίας, όλα αναμειγνύονται γλυκά στις συνταγές, για να προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική γαστρονομική περιήγηση σε όλη τη χώρα.

Κάθε πιάτο παράγεται με τα καλύτερα υλικά, αφού το εστιατόριο συνεργάζεται με διακεκριμένους και βραβευμένους μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Διαθέτει μεγάλη λίστα με κρασιά και ποτά και εξίσου πολλές επιλογές από παραδοσιακά και τοπικά πιάτα και εδέσματα. Το Πανελλήνιον είναι πλέον διαχρονική αξία και μας προσφέρει μια βίντατζ διάθεση της δεκαετίας του ’50 με την χαρακτηριστική του διακόσμηση.

Διεύθυνση: Δόξης 1 και Σαλαμίνος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 567220

 

Διαβάστε επίσης: 10 από τις καλύτερες διευθύνσεις για Brunch – Coffee & Drink στην πόλη!

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε