Τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών στο δήμο Θέρμης

δημαιρεσίες στο δήμο Θέρμης

Το νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξέλεξε σήμερα 9/1 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θέρμης. Νέα πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου εξελέγη η Αθηνά Παπαδάκη, από την παράταξης «Δημοκρατική Ενότητα», έως σήμερα πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού (ΔΕΠΠΑΘ), η οποία είχε διατελέσει πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και στο παρελθόν. Αντιπρόεδρος εξελέγη η Ευγενία Αγοραστούδη, από την παράταξη «Παρέμβαση Πολιτών” και γραμματέας ο Κωνσταντίνος Γραικός από την παράταξη «Ο Δήμος μας Αύριο».

δημαιρεσίες στο δήμο Θέρμης

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι:

– Φανή Χατζηδημητρίου, Αργύρης Μωραΐτης και Δημήτρης Βογιατζής, από την «Δημοκρατική Ενότητα», με αναπληρωτές τους Στέλιο Γκιζάρη, Δαμιανό Ζελιλίδη και Ευαγγελία Κούτρη.

– Δήμητρα Χίνη, από την «Παρέμβαση Πολιτών» με αναπληρώτρια την Άννα Τσιφτελίδου.– Σάββας Φωτιάδης, από την παράταξη «Ο Δήμος μας Αύριο», με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Γραικό.

– Νικόλαος Μπίκος, από την παράταξη «Βήμα στο Αύριο».

δημαιρεσίες στο δήμο Θέρμης

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι:

– Κωνσταντίνος Τιτέλης, Ευαγγελία Κούτρη και Δαμιανός Ζελιλίδης, από την «Δημοκρατική Ενότητα», με αναπληρωτές τους Φανή Χατζηδημητρίου, Νικόλαο Καρκατζίνο και Αργύρη Μωραΐτη.– Ευγενία Αγοραστούδη, από την «Παρέμβαση Πολιτών» με αναπληρωτή τον Γιάννη Ιωσηφίδη.

– Χρήστος Φάσσας, από την παράταξη «Ο Δήμος μας Αύριο», με αναπληρώτρια την Μαριάνθη Καπουσούζη-Καραγιάννη.

– Ευριπίδης Μαλικάς, από την παράταξη «Βήμα στο Αύριο».

δημαιρεσίες στο δήμο ΘέρμηςΟ δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον Κωνσταντίνο Τιτέλη για όσα προσέφερε κατά την προηγούμενη διετία από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, λέγοντας πως «υπήρξε άψογος στα καθήκοντά του και εάν ήταν στη δική μου βούληση, θα ήθελα να συνεχίσει και την επόμενη διετία». Παράλληλα ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, όπως και σε αυτά των δύο Επιτροπών, της Οικονομικής και της Ποιότητας Ζωής.

Η νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αθηνά Παπαδάκη αφού ευχαρίστησε όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους της ΔΕΠΠΑΘ για τη συνεργασία τους τα τελευταία πέντε χρόνια, εξέφρασε την ελπίδα, στη διάρκεια της θητείας του νέου προεδρείου, οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου να γίνονται και πάλι δια ζώσης, μόλις υποχωρήσει το νέο πανδημικό κύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξελέγη το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως