{ Εκδηλώσεις }

Τα ΒορΟινά … αλλιώς, το Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Τα ΒορΟινά … αλλιώς, το Σεπτέμβριο στη ΘεσσαλονίκηΤα λατρεμένα μας "ΒορΟινά στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης" είναι η αλήθεια θα μας λείψουν φέτος, όμως δεν θα μας λείψει το εκλεκτό κρασί των ΒορΟινών!

14 - 30 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη κινούμαστε σε ρυθμούς ΒορΟινών!!!

Γνωστά εστιατόρια, cafe-wine-bars και κάβες στην πόλη, φιλοξενούν τα ΒορΟινά και προτείνουν στο υπέροχο κοινό της Θεσσαλονίκης, γευσιγνωσίες, food & wine pairing δείπνα, wine cocktails, παρουσιάσεις, και πολλά ακόμη, σε ειδικές τιμές ... και με ασφάλεια!!!
Φέτος θα το απολαύσουμε ... αλλιώς! Βοροινά!
Εκδήλωση γευστικής δοκιμής κρασιών και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα με τη συμμετοχή των οινοπαραγωγών-μελών της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος».

Η ανακοίνωση για τα «ΒορΟινά … αλλιώς! Το Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη»:

Η ζωή μας αλλάζει αλλά όχι και οι συνήθειές μας! Τα αγαπημένα μας ΒορΟινά του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη θα τα απολαύσουμε φέτος διαφορετικά, με μία σειρά από μικρές απολαυστικές εκδηλώσεις οινογευσίας, παρουσιάσεις, wine-cocktails και ευφάνταστα δείπνα που θα συνδυάσουν ευρηματικά μενού με τα εκπληκτικά κρασιά των κορυφαίων οινοποιών της Βόρειας Ελλάδας.

Όλες οι εκδηλώσεις μας θα πραγματοποιηθούν σε χώρους που προσφέρουν ασφάλεια, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα δεδομένα των ημερών, με περιορισμένο αριθμό ατόμων και κρατήσεις.

Αν και τα «ΒορΟινά στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης» θα μας λείψουν, δεν θα μας λείψει το εξαιρετικό επώνυμο ποιοτικό κρασί και τα αμπελοοινικά αποστάγματα των ΒορΟινών. Αντίθετα, θα έχουμε την ευκαιρία να τα γνωρίσουμε περισσότερο στοχευμένα και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον απολαμβάνοντάς τα εστιασμένα στη δομή, στο στυλ, στην ποικιλία και στις δυνατότητές τους να αφομοιωθούν στην καθημερινότητά μας, από ένα ποτήρι κρασί σε μία έξοδό μας, έως ένα πλήρες γιορτινό μενού.

Εξάλλου τα ΒορΟινά, εκτός από μία εκδήλωση γευστικής δοκιμής, είναι πάνω απ? όλα εκδήλωση οινογνωσίας που συμβάλει στην οινική εκπαίδευση και στη διάδοση της οινικής μας κουλτούρας.

Τα μέλη της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος», από τα πλέον κορυφαία οινοποιεία της χώρας μας, με σύνεση και υπευθυνότητα, αντιλαμβάνοντας την αναγκαιότητα για επιπρόσθετη ευθύνη με την οποία η κοινωνία μας και κάθε κοινωνία οφείλει να αντιμετωπίσει, σύμφωνα με τις συνθήκες της εποχής μας, θέτουν την υγεία και την ασφάλεια όλων μας πάνω από κάθε δραστηριότητα, εκδήλωση ακόμη και θεσμό, όπως είναι η εκδήλωση «ΒορΟινά» στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και κάθε άλλη παρόμοια πολυπληθής εκδήλωση.

Αναδιαμορφώνουμε το πρόγραμμα και τα σχέδιά μας και μένουμε πάντα ασφαλείς!
Θα είμαστε κοντά σας από τις 14 Σεπτεμβρίου και για όλο τον υπόλοιπο Σεπτέμβριο.

Περισσότερα νέα και το πρόγραμμα των ΒορΟινών εκδηλώσεων, με όλες τις προτάσεις των αγαπημένων καταστημάτων της Θεσσαλονίκης. στην ιστοσελίδα των ΒορΟινών www.voroina.gr στη σελίδα των ΒορΟινών στο facebook και από την αντίστοιχη σελίδα στο instagram.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ