Τα Χρυσά Λαϊκά Νο2 στο Καφωδείο Ελληνικό
«Γέλα κυρία μου» ακούστηκε στο βάθος. Ήταν τέσσερις τα ξημερώματα και ένας τύπος στη γωνία κοίταζε τη συνοδό του στα μάτια, ενώ αυτή είχε στραμμένο το βλέμμα της στο κενό και κάπνιζε νωχελικά το τσιγάρο της, με ένα απαλό μειδίαμα σχηματισμένο στο πρόσωπό της. Δεν άργησε να έρθει κι η απάντηση. Η εν λόγω κυρία, που είχε εκλάβει την προηγούμενη δήλωση ως μομφή, τον κοιτά στα μάτια και του λέει: «Όχι, θα κάτσω να σκάσω».
Το πρόγραμμα «Τα Χρυσά Λαϊκά Νο 2» φιλοδοξεί να επαναφέρει στο προσκήνιο κομμάτια που κατά το παρελθόν έδωσαν στον όρο «λαϊκό» διάφορες σημασίες. Παίρνει τη σκυτάλη από το λαϊκό τραγούδι που εξέφραζε τον πόνο και τις κακουχίες ενός ολόκληρου λαού και τη δίνει σε ένα νέο λαϊκό είδος, της καψούρας, του έρωτα και του… ποτού. Από το φρούμελ στο ουίσκι λοιπόν.
Ο Γιώργος Γεωργόπουλος στο μπουζούκι και στις επιλογές επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά απο 2 χρόνια και συναντά στο Καφωδείο Ελληνικό Upstairs την Πέμπτη 27 Απριλίου το Λάμπρο Βασιλείου και τη Μαρία Ρηγοπούλου στο τραγούδι. Μαζί τους ο Γιώργος Βαρτσάκης στην κιθάρα, ο Aydin Ciracioglu στο ακορντεόν και ο Γιάννης Παπαγιανούλης στα κρουστά.
► Info
Καφωδειο Ελληνικό
Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 45
Πέμπτη 27 Απριλίου 2023
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 10€
Κρατήσεις: 6949950530, 2310 279159
- Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής
- Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε
Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα
Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως